To je to što me zanima!

Muškarac prijetio da će se objesiti, odgovorila ga policija

Split: Muškarac je ušao u staru zgradu Slobodne Dalmacije u Ulici Domovinskog rata. Rekao je da će se objesiti. Policajci su ušli u zgradu i počeli razgovarati s njim
Vidi originalni članak

Nepoznati muškarac ušao je malo iza 12 sati u splitsko dopisništvo Slobodne Dalmacije. U ruci je držao konop i zaprijetio da će se ubiti. Novinari su odmah pozvali policiju i hitnu pomoć, a čovjek je i dalje govorio kako će se ubiti. Rekao je da će se objesiti ispred zgrade Gradskog poglavarstva. Ipak, nastavio je relativno mirno razgovarati s novinarima.

- Nije bio agresivan i nije nikome prijetio. Ali bio je nervozan, ponovio je nekoliko puta da će se objesiti ispred Banovine - rekla je novinarka Tanja Gattin Zebić koja se zatekla u zgradi.

S kolima hitne pomoći stigao je i psiholog. Popričao je s čovjekom i umirio ga, nakon čega se ovaj definitivno pribrao. Policajci su za svaki slučaj osigurali mjesto događaja, ali nisu morali intervenirati. Čovjek je nakon nekog vremena prevezen na psihijatriju, a neslužbeno doznajemo kako se radi o muškarcu s određenim psihičkim problemima.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • AnteLončar 17.02.2011.

    ljudi moji pa svi čemo se vješati jer nas na to tjera ova država sačinjena od mafije i lopova! i dušu če nam uzeti samo da mogu. zašto smo trunuli u rovovima, sramota me što sam bio dragovoljac i branio zemlju kad vidim šta nam ovi sada rade

  • igraca14 16.02.2011.

    Pa čovijek je psihički bolestan pa nije onda znao gdije da se točno obijesi.

  • p i j e v a c 16.02.2011.

    objesio bi se u parku daleko od očiju da je to htio.I njemu fali glamura...

Komentiraj...
Vidi sve komentare