To je to što me zanima!

Muškarac je s dva sirova jaja pogodio Marine Le Pen (VIDEO)

Francuska ekstremna desinčarka Marine Le Pen bila je u petak u Saint-Amand-les-Eauxu na sjeveru Francuske povodom parlamentarnih izbora kada ju je nepoznati muškarac napao jajima
Vidi originalni članak

Marine Le Pen, bivša predsjednička kandidatkinja Nacionalne fronte, na sjever Francuske otputovala je kako bi podržala kandidata svoje stranke Guillaumea Florquina.

Mnogo ljudi okupilo se oko njegovog predizbornog stožera kako bi vidjeli Le Pen, kada je iz gomile nepoznati muškarac na nju bacio dva sirova jaja.

MNOGI BIRALI MANJE ZLO Velika analiza: 'Macrona treba brinuti velika podrška Le Pen'

Cijeli incident zabilježele su i kamere.

- To je bila marginalna gesta, a gospođa Le Pen uspjela je održati dogovoreni sastanak s pristašama bez ikakvih problema - izjavio je glasnogovornik Nacionalne fronte, Sebastien Chenuhas.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • Luna777 04.06.2022.

    Da li je završio u pritvoru?

  • KEOPS 2003 04.06.2022.

    Hehe, u Jajcu je stvorena Jugoslavija . Izgleda da je bilo "tvrdo kuhano". pa unatoč komunistima koji su pokušali napraviti "drveno željezo" nije bilo OPLOĐENO . Svaka društvena akcija koja ne uzima u obzir prirodne principe , osuđena je na propast . Tzv. "Komunizam", i "kapitalizam " samo su djelić pokušaja ljudske vrste da nađe savršeno društveno uređenje. EVOLUCIJA ide dalje. 

  • urnebes 04.06.2022.

    ovakve igrice s desničarima treba uvrstit u takmičenje na olimpijskim igrama jajima starijim od 2 godine, siguran sam da bi bio pun pogodak, 

Komentiraj...
Vidi sve komentare