To je to što me zanima!

Muškarac oteo djevojku (17) i silovao je, nada se da je trudna

Njemačka: Otmičar je Alexandru namamio preko interneta. Djevojku su tražili 13 dana. Našli su je u četvrtak. Imala je modrice po tijelu, a odjeća je bila krvava
Vidi originalni članak

Alexandru (17) iz njemačkog grada Leuna kod Leipziga policija je tražila 13 dana. Sumnja se kako ju je otmičar namamio preko interneta da dođe u Erfurt. Sumnja se i da je otmičar tražio djevicu koju je htio silovati kako bi ostala trudna. U četvrtak su djevojku pronašli i to u gradu iz kojeg je i nestala. 

- Stajala je na ulici. Pogled joj je bio strašan, bila je prljava, na nogama je imala masnice, kosa joj je bila masna. Bila je izgubljena i apatična, kada sam je primila za ruku samo je plakala - rekla je Alexandrina majka Gabriele (52) za njemački Bild. Kćer je odmah odvela u bolnicu. Majka kaže i kako je Alexandra na odjeći imala krvi. 

U Alexandrinom mobitelu našla je poruku koja ju je zgrozila.

- Poruku je Alexandri poslao muškarac koji ju je namamio preko interneta i koji ju je oteo. U poruci je pisalo: "Nadam se da će uspjeti prvi put i da ćeš ostati trudna". Nazvala sam muškarca koji je poslao tu poruku. Saznala sam da ima 40 godina iako je na internetu tvrdio da ima 20 - kaže Gabriele. Dodaje i kako joj je otmičar rekao da je u medijima vidio kako policija Alexandru traži i nakon toga joj je dao nešto novaca, posjeo je u vlak i poslao kući. 

- Sada čekamo rezultate testa na trudnoću. Svojoj kćeri sam rekla da ću muškarca koji joj je to učinio prijaviti policiji. Alexandra mi je samo tiho odgovorila: "Da mama, napravi to" - kaže Gabriele. 

Idi na 24sata

Komentari 128

  • Genijalac0007 05.08.2012.

    Treba uvesti za takve budale - teški prisilni rad bez prava na pomilovanje !!!!!! SMEĆE

  • laf007 05.08.2012.

    kakav bolesnik,nevjerojatno

  • gagaimimi 05.08.2012.

    treba ga objesit za onu stvar i da visi onoliko dana koliko su jadnicu trazili i onda ga jos dobro namlatit da bude u plavicama kao sto je njoj napravio,i to mu je mala kazna!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare