Obavijesti

News

Komentari 128

Muškarac oteo djevojku (17) i silovao je, nada se da je trudna

Muškarac oteo djevojku (17) i silovao je, nada se da je trudna
1

Njemačka: Otmičar je Alexandru namamio preko interneta. Djevojku su tražili 13 dana. Našli su je u četvrtak. Imala je modrice po tijelu, a odjeća je bila krvava

VIDEO

Alexandru (17) iz njemačkog grada Leuna kod Leipziga policija je tražila 13 dana. Sumnja se kako ju je otmičar namamio preko interneta da dođe u Erfurt. Sumnja se i da je otmičar tražio djevicu koju je htio silovati kako bi ostala trudna. U četvrtak su djevojku pronašli i to u gradu iz kojeg je i nestala. 

- Stajala je na ulici. Pogled joj je bio strašan, bila je prljava, na nogama je imala masnice, kosa joj je bila masna. Bila je izgubljena i apatična, kada sam je primila za ruku samo je plakala - rekla je Alexandrina majka Gabriele (52) za njemački Bild. Kćer je odmah odvela u bolnicu. Majka kaže i kako je Alexandra na odjeći imala krvi. 

U Alexandrinom mobitelu našla je poruku koja ju je zgrozila.

- Poruku je Alexandri poslao muškarac koji ju je namamio preko interneta i koji ju je oteo. U poruci je pisalo: "Nadam se da će uspjeti prvi put i da ćeš ostati trudna". Nazvala sam muškarca koji je poslao tu poruku. Saznala sam da ima 40 godina iako je na internetu tvrdio da ima 20 - kaže Gabriele. Dodaje i kako joj je otmičar rekao da je u medijima vidio kako policija Alexandru traži i nakon toga joj je dao nešto novaca, posjeo je u vlak i poslao kući. 

- Sada čekamo rezultate testa na trudnoću. Svojoj kćeri sam rekla da ću muškarca koji joj je to učinio prijaviti policiji. Alexandra mi je samo tiho odgovorila: "Da mama, napravi to" - kaže Gabriele. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 128
VIDEO

DOZNAJEMO Ova ministarstva preuzima Domovinski pokret
NOVA VLADA NA POMOLU

DOZNAJEMO Ova ministarstva preuzima Domovinski pokret

Neslužbeno doznajemo da Domovinski pokret nije dobio Ministarstvo kulture, a da su resori podijeljeni sukladno dosadašnjim najavama.

HDZ i DP formirali novu Vladu: Raspodijelili su ministarstva
IZBORI 2024.

HDZ i DP formirali novu Vladu: Raspodijelili su ministarstva

Na sastanku pregovaračkih timova Hrvatske demokratske zajednice i Domovinskog pokreta postignuto je suglasje u vezi s formiranjem nove parlamentarne većine, kao i u vezi sa strukturom buduće Vlade
'To može samo ljubav': Kosor se oglasila nakon novih izjava Milorada Pupovca o Plenkoviću
SPOMINJE I 'ČUVARA SUHOG ZLATA'

'To može samo ljubav': Kosor se oglasila nakon novih izjava Milorada Pupovca o Plenkoviću

Podsjećamo, Pupovac je gostujući na N1 televiziji kazao kako Andrej Plenković nije imao drugog izbora, kako je Zoran Milanović krenuo normalno, a završio abnormalno...