To je to što me zanima!

Muškarac pao s krova kuće, preminuo na putu do bolnice

Iz PU splitsko-dalmatinske izvještavaju kako je očevid u tijeku te da će po završetku istog znati više o okolnostima ovog nesretnog slučaja
Vidi originalni članak

U naselju Bogdanovići u općini Prgomet u nedjelju oko 16.15 sati smrtno je stradao muškarac koji je, prema prvim informacijama, pao s krova kuće. Kako doznajemo, riječ je o visini od oko četiri do pet metara, a u trenutku dolaska dežurnog liječničkog tima, muškarac je davao znakove života. Preminuo je u kolima Hitne pomoći na putu do splitske bolnice. Prema prvim informacijama, muškarac je na krovu obavljao radove. Iz PU splitsko-dalmatinske izvještavaju kako će očevidom, koji je u tijeku, utvrditi sve okolnosti i činjenice u odnosu na ovaj tragični događaj.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Fundaća 21 15.06.2021.

    Da je bio vezan ne bi pao !

  • ErdocoErdoco 30.05.2021.

    Da li je unesrećeni prebačen u bolnicu Helikopterom hitne medicinska pomoći koja je kraj njega sletila nakon pada s krova , kao što je to ministar Dr. Beroš u svojem nastupnom govoru nakon imwnovanja i objavio .

  • vepa 12.05.2021.

    Ako čovjek svaki dan radi na poslu,...ostaje mu nedilja da obavi  kućne popravke...nije on kriv,...a nesreće se događaju i u  radnim i neradnim danima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare