To je to što me zanima!

Muškarac se zaključao s dvoje djece, prijeti plinskom bocom

Muškarac prijavljen za obiteljsko nasilje zaključao se u stan s dvoje djece, odbija pustiti policiju i prijeti plinskom bocom. Na terenu su policija, vatrogasci i Hitna pomoć
Vidi originalni članak

Poiicija je u večernjim satima u Kaštel Lukšiću dobila prijavu o slučaju obiteljskog nasilja. Zatekli su oca s dvoje djece, a policijski službenici zatražili su muškarca da ih pusti u stan.

On je to odbio i počeo prijetiti s plinskom bocom. Policija je u telefonskim pregovorima s muškarcem, u pomoć su pozvani i specijalci, a zgrada je evakuirana.

Prema trenutno dostupnim informacijama, za sad nema ozlijeđenih na na teren su uz policiju izašli vatrogasci i Hitna pomoć.

Fotografija: Ilustracija

Idi na 24sata

Komentari 66

  • mibu 13.04.2019.

    Razvojačeni Hrvatski branitelj prije 30 godina, odavno za određene institucije, ili ......

  • 13.04.2019.

    Da nije i on lazni branitelj ili je ipak izuzetak?

  • 13.04.2019.

    Dok kod hrvata sve više nasilja ljudski, obiteljski problema, iseljavanja javna glasila i hrvatska elita nas svakodnevno "siluje" četrdeset prvom,četrdeset petom, jasenovcom, blajburgom, ustašama i partizanima.Tako a i gore će nam biti sve dok se ne stvori kritična masa i ne poduzme nešto a to je borba za vlastiti opstanak.Do tada svi ćemo za svojom dijecom put "Irske" i svijeta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare