To je to što me zanima!

Muškarac u zamrzivačima čuvao gomilu mačjih lešina

RIJEKA: Djelatnici Veterinarsko-higijenske službe pronašli su hladnjake prepune mačjih lešina u stanu na prvom katu zgrade u Ulici Drage Šćitara
Vidi originalni članak

Iz stana na prvome katu, koji je u vlasništvu Željka Perožića, veterinarsko-higijeničarska služba je u četiri hladnjaka i jednoj maloj škrinji do sada pronašla 150 lešina mačaka.
- Stanar je na liječenju pa nam je skrbnik otvorio vrata. Tog smo dana u smeću pronašli devet mačaka, dva mačića i sedam lešina. Naišli smo i na nekolicinu živih mačaka, ali zbog smeća jednostavno nismo mogli do njih. Higijeničari su pronašli dva hladnjaka i jednu manju škrinju u kojima bilo minimalno 50 lešina mačaka i mačića - govori voditelj veterinarsko-higijeničarske službe Eugen Turković i dodaje kako nastavljaju s čišćenjem. Naknadno su pronašli još dvije škrinje u kojima je bilo još pedeset mrtvih mačaka i četiri žive. Zgroženi susjedi tvrde da s dotičnim stanarom imaju problema već gotovo dva desetljeća te da se boje kako će se njegove "navike" nastaviti kad se vrati iz bolnice.
- Godinama upozoravamo da vlasnik živi neurednim životom i drži veći broj mačaka, ugrožavajući tako svoje i zdravlje svih koji žive u tom neboderu - kazala je susjeda sa drugog kata. Sve će lešine biti skupljene i adekvatno zbrinute. Odvesti će se u kafileriju u Zagreb gdje će biti spaljene, objasnio je Turković.

JOŠ FANTASTIČNIH PRIČA NAŠIH ČITATELJA...

Idi na 24sata

Komentari 26

  • user_18727 09.12.2007.

    Necu komentirat...a ustvari hocu...ODURNO!!!!! Bolesno ovako macke jadne...ma fuj....jadne macke a pogotovo macici....!!!

  • blacky19 07.12.2007.

    A sto drugo reci nego-BOLESNO! Nije ni cudo kaj je lika na ljecenju, samo je problem kaj se tak nesto ne moze izljecit

  • Chantal 07.12.2007.

    Bolesnik odvratni! Izivljava se na jadnim nemocnim zivotinjama... Nek dodje meni, imam bas jedan slobodan zamrzivac za njega!

Komentiraj...
Vidi sve komentare