Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Muškarac u zamrzivačima čuvao gomilu mačjih lešina

RIJEKA: Djelatnici Veterinarsko-higijenske službe pronašli su hladnjake prepune mačjih lešina u stanu na prvom katu zgrade u Ulici Drage Šćitara

Anonimno
Foto: Anonimno
26 komentara

Iz stana na prvome katu, koji je u vlasništvu Željka Perožića, veterinarsko-higijeničarska služba je u četiri hladnjaka i jednoj maloj škrinji do sada pronašla 150 lešina mačaka.
- Stanar je na liječenju pa nam je skrbnik otvorio vrata. Tog smo dana u smeću pronašli devet mačaka, dva mačića i sedam lešina. Naišli smo i na nekolicinu živih mačaka, ali zbog smeća jednostavno nismo mogli do njih. Higijeničari su pronašli dva hladnjaka i jednu manju škrinju u kojima bilo minimalno 50 lešina mačaka i mačića - govori voditelj veterinarsko-higijeničarske službe Eugen Turković i dodaje kako nastavljaju s čišćenjem. Naknadno su pronašli još dvije škrinje u kojima je bilo još pedeset mrtvih mačaka i četiri žive. Zgroženi susjedi tvrde da s dotičnim stanarom imaju problema već gotovo dva desetljeća te da se boje kako će se njegove "navike" nastaviti kad se vrati iz bolnice.
- Godinama upozoravamo da vlasnik živi neurednim životom i drži veći broj mačaka, ugrožavajući tako svoje i zdravlje svih koji žive u tom neboderu - kazala je susjeda sa drugog kata. Sve će lešine biti skupljene i adekvatno zbrinute. Odvesti će se u kafileriju u Zagreb gdje će biti spaljene, objasnio je Turković.

JOŠ FANTASTIČNIH PRIČA NAŠIH ČITATELJA...

Možda vas zanima i ovo:
Message