To je to što me zanima!

Ubojstvo u Zagrebu: Upucao ženu pa pokušao ubiti i sebe

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U petak navečer u 2. Kozari putu u Zagrebu muškarac je iz vatrenog oružja usmrtio ženu, a potom je pokušao samoubojstvo. Prevezli su ga u bolnicu. Očevid u tijeku
Vidi originalni članak

U petak oko 21.30 sati na 2. Kozari putu u Zagrebu muškarac je iz vatrenog oružja usmrtio ženu, a potom je pokušao samoubojstvo. Prevezli su ga u bolnicu, javlja PU zagrebačka. 

Kako neslužbeno doznajemo s terena, navodno je muž ubio bivšu ženu. Ona je bila kod kćerke, a onda je došao i on. Oboje imaju oko 40 godina. 

Susjedi govore da su se čula tri pucnja. Prvo dva, jedan za drugim, a onda nešto kasnije i treći.  Susjedi navode da tu obitelj ne poznaju najbolje.

Policijski očevid je u tijeku, na terenu su dva policijska automobila i jedno vatrogasno vozilo. U subotu bi trebalo biti poznato više informacija.

Idi na 24sata

Komentari 103

  • mangup@dj 06.12.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Security_Advisor 06.12.2014.

    A što reći na ovo??Došao sa terena i ubio je.Izgleda da je ovom nesretnom događaju kumovala ljubomora.Sad da li je ta ljubomora bila opravdana ili ne je apsolutno nebitno,ovo nikako nije način kako se rješavaju nesuglasice.Nesretna žena neka počiva u miru!A ovog kretena bi trebalo poslat doživotno na Goli otok na tucanje kamena.

  • jabuka5 06.12.2014.

    edi , , dragi edi nemoj gledati male greške ni pogreške , kad ovako što pročitam na pamet mi ne pada da gledam greške i slova i rijeći .... ovo je veliko zlo . Zašto nikada ne prepoznamo opasnost na vrijeme . Zato i naj manju sitnicu treba prijavljivati , jadna ženica pokoj joj duši. A ovom bjednom čovjeku neka se Bog smiluje

Komentiraj...
Vidi sve komentare