To je to što me zanima!

Muškarac završio u bolnici, iskra u radionici izazvala požar

Na dvorišnoj zgradi uz kuću muškarca (58) iz Nove Gradiške u subotu prije podne buknuo je poža u kojem je lakše ozlijeđen vlasnik kuće koji je popravljao elektromotor
Vidi originalni članak

Požar na dvorišnoj zgradi koja se nalazi tik uz obiteljsku kuću 58-godišnjaka iz nove Gradiške buknuo je u subotu u radionici tijekom popravka i isprobavanja elektromotora, utvrdio je inspektor zaštite od požara. 

Pri pokretanju elektromotora pojavila se iskra koja je zapalila benzinske pare koje su isparavale iz otvorenog kanistra koji se nalazio u blizini.

Požar su ugasili pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Nova Gradiška, a vlasnik kuće zadobio je lakše ozljede pa mu je pomoć ukazana u novogradiškoj Općoj bolnici. Muškarac je potom pušten na kućnu njegu, a nastala šteta, bez stručne procjene, iznosi više desetaka tisuća kuna.

Upozorenje je to svim građanima da prije izvođenja sličnih radnji budu na oprezu te da u blizini izvođenja radova s otvorenim plamenom ne ostavljaju lako zapaljive materijale ili posude u kojima su ih skladištili.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • UNPROFOR 20.08.2018.

    Sirotinja nema za nove ležajeve , pa ispirala sa benzinom stare !

Komentiraj...
Vidi sve komentare