To je to što me zanima!

Muškarca (51) drvo udarilo u trbuh, preminuo je u bolnici

Muškarca (51) iz Lipovljana je odbačeno drvo udarilo u trbuh zbog čega je zadobio teške tjelesne ozljede. Prevezen je u bolnicu u Pakracu gdje je i preminuo
Vidi originalni članak

U dvorištu obiteljske kuće u Krivaju, općina Lipovljani, 51-godišnji muškarac iz Nove Subocke, grad Novska, je kružnom pilom, montiranom na traktor, pilio drva, a u jednom trenutku ga je odbačeno drvo udarilo u trbuh. Vozilom Hitne medicinske pomoći prevezen u bolnicu u Pakracu gdje je zbog teških tjelesnih ozljeda opasnih za život preminuo.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • novljanka 22.09.2012.

    Izgubili smo najboljeg prijatelja...Velikog čovjeka, vrijednog veseljaka, iskrenog, skromnog, pouzdanog, osjećajnog, brižnog, odanog. Takav je bio naš car "Brane", jedan, jedini i nikada više. Uveseljavaj gore ekipu, kako si i nas uveseljavao.

  • didi26 19.09.2012.

    saučešće obitelji....:( ČLANAK tako loše napisan,to nisam već dugo vidjela toliko zareza toliko svega bespotrebno da mi je muka.....

  • 19.09.2012.

    Žao mi je svakog čovjeka kad pogine. Ali da nije to malo prečesto u zadnje vrijeme? Čini mi se da se ne poštuju osnovne mjere sigurnosti. Zastarjela tehnika, svi nešto sami čačkaju, popravljaju struju, vodu, plin, rade nekakve teške improvizacije sa jakom strujom, penju se na skele ili krovove bez sigurnosnih gurtni...Znam da je kriza i da nema novaca, ali ljudi dajte pažljivo sa tim uređajima, pilama i traktorima. Oni su jači od nas.

Komentiraj...
Vidi sve komentare