To je to što me zanima!

Muškarca (71) priveli zbog sumnje da je podmetnuo požar na objektu u Velikoj Kosnici

Muškarac je optužen da je podmetnuo požaru napuštenom objektu unutar ustanove Dobri dom prošlog petka. Vatrogasci su u izgorenom objektu pronašli tijelo
Vidi originalni članak

Općinsko državno odvjetništvo u Velikoj Gorici je 2. travnja 2022.ispitalo je muškarca (71) zbog osnovane sumnje da je podmetnuo požar u napuštenom objektu u Velikoj Kosnici, piše u priopćenu DORH-a.

- Postoji osnovana sumnja da je osumnjičeni 70-godišnjak nehajnim postupanjem izazvao požar u napuštenoj baraci u Velikoj Kosnici, u kojem je smrtno stradala jedna nepoznata muška osoba - napisali su u nastavku i dodali:

- Državno odvjetništvo je istoga dana uputilo dežurnom sucu istrage Županijskog suda u Velikoj Gorici prijedlog za određivanje istražnog zatvora protiv osumnjičenika zbog opasnosti od bijega. Sudac istrage usvojio je prijedlog državnog odvjetništva i osumnjičeniku odredio istražni zatvor na temelju predložene osnove.

DETALJI BUKTINJE U KOSNICI Još ne znaju tko je poginuli iz barake. Uhitili muškarca (71) koji je zapalio svijeću i zaspao

Podsjetimo, muškarac je optužen da je podmetnuo požaru napuštenom objektu unutar ustanove Dobri dom prošlog petka. Vatrogasci su u izgorenom objektu pronašli tijelo. Kako smo tada doznali, izgorjela je napuštena baraka koja se nalazi stotinjak metara od pučke kuhinje i skloništa za beskućnike.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • nickstar 08.04.2022.

    Mladost, ludost

  • Antirevolucionar4 08.04.2022.

    Srbin

Komentiraj...
Vidi sve komentare