To je to što me zanima!

Muškarca brutalno izboli, pored njega našli njegove odane pse

Policija je rekla da je muškarac bio obiteljski čovjek i da su zgroženi brutalnošću napada. Oružje još nije pronađeno niti se zna motiv ubojstva. Traže se svjedoci
Vidi originalni članak

Muškarac (83) je u nedjelju ujutro krenuo u šetnju sa psima u engleskom Norfolku. Samo četiri sata kasnije njegovo je mrtvo tijelo pronašao drugi prolaznik. Muškarac je imao brojne ubodne rane na glavi i vratu. Policija još nije našla oružje, a i motiv ubojstva je zasad nepoznat.

Policija je rekla da su psi pronađeni uz mrtvog gazdu. Ubijeni muškarac je bio obiteljski čovjek i da policajci su zgroženi brutalnošću napada. Još se ne zna da li je muškarac ubijen na mjestu na kojem su ga pronašli ili je njegovo tijelo tamo bačeno. Zasad nije nitko uhićen i policija poziva svjedoke da im se jave. Policija nož još nije našla, a ne isključuje mogućnost da muškarac u šetnju nije otišao sam, piše Mirror. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • krao_sam_1 09.08.2017.

    Da je živio u Hrvatskoj, mogao je umrijeti od gladi,a ne od uboda nožem.

  • DragutinFuntak 09.08.2017.

    Čim pronađu nož muškarac će oživjeti.

  • GermanicusRawar 09.08.2017.

    Lik nije imao pse, nego kućne ljubime-igračke. Ne možeš od igračke očekivati zaštitara. Takvih igračaka je sve više i više i fakat su iritantni koliko su razmaženi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare