To je to što me zanima!

Muškarca koji je nestao prije tjedan dana pronašli ubijenog?

Muškarac (58) s područja Bukovlja je nestao prije tjedan dana. Nestanak je prijavila njegova kći. Priveli su mladića (21) kojeg sumnjiče za ubojstvo, a našli su i dio tijela
Vidi originalni članak

Muškarac (58) s područja Bukovlja kod Slavonskog Broda, kojem se od prije tjedan dana gubi svaki trag, navodno je u utorak popodne pronađen ubijen. Policija je, doznajemo, pronašla tek dio njegovog tijela.

Neslužbeno doznajemo da je njegov nestanak prijavila kći nakon što je razgovarala s mladićem (21) koji je kod njenog oca unajmio stan. Pitala ga je gdje joj je otac, no on joj je rekao da ne zna. I prije je vlasnik kuće znao nestati na nekoliko dana, ali kako se nije pojavio nakon više od tjedan dana kći je nestanak prijavila policiji.

Neslužbeno doznajemo da je pretprošlog vikenda mladić u toj kući organizirao tulum koji je trajao dva dana. Nakon tuluma u noći je pozvao taksi i s velikom crnom torbom se odvezao u nepoznatom pravcu, da bi se vratio sutradan. 

Policija je pretražila cijelo područje, čak su ispražnjeni i okolni bunari, a obavljeni su razgovori s nekim sudionicima tuluma. Navodno je na katu kuće pronađena krv. 

Mladića su uhitili i priveli.

Idi na 24sata

Komentari 77

  • ZlatkoLulic 07.03.2013.

    Najžalosnije je od svega što će taj MANIJAK završiti samo u zatvoru i to na trošak građana. Tamo će imati lijepi smiještaj i topli obrok svakodnevno iako bi (da je prave pravde, a nje nema nigdje), trebao, barem po mom mišljenju, ODMAH NA ELEKTRIČNU STOLICU i pod struju od par tisuća volti. Da se tako kažnjava onda bi većina takvih monstruma bila gdje im i je mjesto, a nevini građani puno sigurniji.

  • ajde reci 06.03.2013.

    Majko Kristova,pa to je ko scena iz ekstra gadnog filma,to moraju biti gadne psihoze da natjeraju nekoga na takve stvari,ne samo narkotici,to je čista zloba.Šta ga nisu još priveli?To je za doživotnu,a njega će proglasiti neuračunjivim kao što je i popularno u zadnje vrijeme i zatvoriti na psihijatriju neko vrijeme dok se ne pokaže da se izlječio.

  • gvuleg 06.03.2013.

    koca58,ma sta ti znas o stucu ,ajd nepricaj gluposti,stucu mama i tata daju da kradu...nemoj tu pricat gluposti i sta tu imas javno govorit imena,os da i tebe neko ubije..ajd poklopi se usima i suti!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare