To je to što me zanima!

Muškarca opljačkali i pretukli, preminuo je na putu do bolnice

Muškarca (66) u utorak su napali i ukrali mu, navodno, oko 200.000 kuna. Policija je naknadno dobila dojavu da je preminuo u vozilu Hitne na putu do bolnice u Splitu
Vidi originalni članak

Na području Makarske u utorak oko 16.45 sati zaprimili su dojavu o fizičkom napadu na muškarca kojemu je ukraden novac. Kako doznajemo, riječ je o Jozi Č., 66-godišnjem poduzetniku iz Makarske, vlasniku prijevozničke tvrtke. Na mjesto napada izašli su djelatnici Hitne pomoći iz Makarske kako bi mu pružili liječničku pomoć.

Policija je naknadno dobila obavijest kako je muškarac preminuo u vozilu Hitne pomoći na putu do bolnice u Splitu.

Kako doznajemo, nema tragova ozljeda nekim oružjem ili predmetom, a tijelo će biti poslano na obdukciju. Prema nekim informacijama, u napadu mu je ukradeno oko 200 tisuća kuna.

O događaju je obaviješteno Županijsko državno odvjetništvo u Splitu. Na mjestu događaja obavit će se očevid, kriminalističko istraživanje je u tijeku.

Idi na 24sata

Komentari 87

  • 18.03.2020.

    Kad stvoris dovoljno gladi svi postaju kriminalci a vas rvate katolike tek ceka glad u narednim tjednima.Molit cete vaseg boga ali nece vam molitve biti uslisane.

  • nori 🖖 18.03.2020.

    Makarska-mala Moskva

  • najiram 10 18.03.2020.

    tipična partizanska akcija...treba se poćeti čuvati tih partizanskih bandita.-...prete svakog tko im može postati za reket ili ako neće plačati reket tada slijedi ovo što se dogodilo mađaru...te partizanske nočne bande su i međunarodno povezane a imaju i svoje ljude po državnim službama bankama...dokaz tome je što točno znadu kada netko podigne veču svotu novca...još uvijek su tu i nije im razbijena mreža....odaju sitne ribice girice kao i uvijek a oni debeli somovi slobodno plivaju...

Komentiraj...
Vidi sve komentare