To je to što me zanima!

Muškarci su s nožem napravili incident u Dugavama, ušli su i u igraonicu: 'Riječ je o Rusima'

Incident je prijavio vlasnik lokala, a sve je trajalo navodno tri sata. Kasnije je otkriveno da se sličan incident dogodio i u jednoj dječjoj igraonici, nedaleko od lokala.
Vidi originalni članak

Grupa Rusa napravila je nerede u noći s 10. na 11. siječnja ispred kafića u zagrebačkim Dugavama. Muškarac krvave glave ušao je u lokal s prijateljima, noseći nož, kako bi ondje isprao glavu, nakon čega je počeo praviti probleme u kafiću, piše portal Zagreb.info.

Policija je te noći intervenirala i uhitila trojicu Rusa.

- Dolaskom na mjesto događaja ispred navedenog objekta zatečena su tri državljanina Rusije za koje je utvrđeno da su tražitelji međunarodne zaštite. Jedan od njih je odbacio oštri predmet te je protiv njega podnesen optužni prijedlog zbog prekršaja iz članka 29. Zakona o nabavi i posjedovanju oružja, dok je protiv svih podnesen optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz članka 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. Počinitelji prekršaja su uhićeni te dovedeni na nadležni Općinski sud u Novom Zagrebu - naveli su.

SUKOBIO SE U VOŽNJI Policija je pronašla muškarca iz tramvaja: 'Srušio je curu (22) na tlo, a maloljetnicu udario u lice'

Incident je prijavio vlasnik lokala, a sve je trajalo navodno tri sata. Kasnije je otkriveno da se sličan incident dogodio i u jednoj dječjoj igraonici, nedaleko od lokala. 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • sunce1304 12.01.2024.

    čečeni.

  • kokoricko 12.01.2024.

    krvav s nožem u rukama traži zaštitu  ???? odma mu dajte dupli azil 

  • lily A 12.01.2024.

    Ne raxumijemm da se to dogada to treba strogo kaznuti sad me strah otici tamo i u Zg

Komentiraj...
Vidi sve komentare