To je to što me zanima!

Muškarcu iz Ozlja oduzeli dvije bombe, eksploziv, streljivo...

U obiteljskoj kući u blizini Karlovca 48-godišnji muškarac je imao i 11 komada minsko eksplozivnih sredstava. Građani oružje mogu dragovoljno predati policiji
Vidi originalni članak

Minsko eksplozivna sredstva i streljivo policija je pronašla u četvrtak u obiteljskoj kući muškarca (48) na području Ozlja kod Karlovca nakon provedene istrage kojom su utvrdili da ih muškarac ilegalno posjeduje. 

Pretragom kuće pronašli su i oduzeli 17 komada raznog streljiva, dvije ručne bombe, 200 grama eksploziva i 11 komada minsko eksplozivnih sredstava. 

- Policijski službenici za protueksplozijsku zaštitu izuzeli su navedeno streljivo i minsko eksplozivna sredstva, a zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari, protiv 48-godišnjaka će nadležnom državnom odvjetništvu biti proslijeđena kaznena prijava - izvijestila je PU karlovačka koja ovim putem upozorava građane da u svojim domovima ne čuvaju razno oružje, streljivo i minsko eksplozivna sredstva kako bi izbjegli moguće tragedije i kažnjive radnje, te podsjećaju da oružje mogu dragovoljno predati policiji bez sankcija.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • yocko 14.02.2015.

    Zlu netrebalo,Turanj je blizu.

  • shubydooooo 13.02.2015.

    sta ovo na slici topovska zrna granate bez detonatora i sta ti ja znam neka granata pa sta ce mu to mozda covjeku ostalo od rata pa ni nezna da je imo to

  • Maddog 13.02.2015.

    a šta će mu to u kući?

Komentiraj...
Vidi sve komentare