To je to što me zanima!

Muškarcu iz Pule zaglavio se predmet od inoxa na penisu i testisima, pozvali i vatrogasce

Nesretnom muškarcu udovi su počeli otjecati, predmet od inoxa zaustavio je cirkulaciju pa su počeli i jaki bolovi. Bolnica nije imala alat za rezanje inoxa, pa su pozvali vatrogasce
Vidi originalni članak

Muškarac srednjih godina pojavio se na odjelu hitne pomoći Opće bolnice u Puli nakon što mu se predmet od inoxa zaglavio oko spolnog organa i testisa, potvrdili su iz bolnice za Glas Istre. Zbog neuspješnog pokušaja rezanja inoxa koje je trajalo čak 18 sati, intervenirali su i pulski vatrogasci.

Liječnici odjela hitne medicinske pomoći gotovo se svakodnevno se suočavaju s raznoraznim stanjima, bolestima, nerijetko i bizarnim slučajevima - poput ovog, koji, ponekad, uključuju seksualne igre i s njima povezane igračke te ozlijede.

MARKOTIĆ OBJASNILA 'Virus korone se može naći u spermi i testisima. Bolest, ali ne i cjepivo, utječe na sterilnost'

Nesretnom muškarcu udovi su počeli otjecati, predmet od inoxa zaustavio je cirkulaciju pa su počeli i jaki bolovi. Bolnica nije imala alat za rezanje inoxa, pa su pozvali vatrogasce koji su u pola sata riješili stvar. Promjer samog inoxa bio je čak dva centimetra, a rezali su inox s dvije strane. Postojala je realna opasnost da muškarac ostane bez svega.

Na kraju su uspjeli te je muškarac svojevoljno, na svoju odgovornost, napustio bolnicu.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • adlla 11.09.2021.

    Nije se ga trebalo oslobadjat niti pomagat neka zivi stim,,.

  • bodulic13 11.09.2021.

    Mogu zamisliti facu vatrogasca, junaka iz 100 pozara...kada je vidio da mora prerezati prsten ispod muda ovome slabojepcu ...hahahahah

  • Sanja1962 11.09.2021.

    KOji predmet??? iss samo čitam da to pročitam, ali... ?? Zna li netko... oa kako ga nisu uslikali... mislim predmet...

Komentiraj...
Vidi sve komentare