News

Komentari 18

Muškarcu iz Pule zaglavio se predmet od inoxa na penisu i testisima, pozvali i vatrogasce

Muškarcu iz Pule zaglavio se predmet od inoxa na penisu i testisima, pozvali i vatrogasce

Nesretnom muškarcu udovi su počeli otjecati, predmet od inoxa zaustavio je cirkulaciju pa su počeli i jaki bolovi. Bolnica nije imala alat za rezanje inoxa, pa su pozvali vatrogasce

Muškarac srednjih godina pojavio se na odjelu hitne pomoći Opće bolnice u Puli nakon što mu se predmet od inoxa zaglavio oko spolnog organa i testisa, potvrdili su iz bolnice za Glas Istre. Zbog neuspješnog pokušaja rezanja inoxa koje je trajalo čak 18 sati, intervenirali su i pulski vatrogasci.

Liječnici odjela hitne medicinske pomoći gotovo se svakodnevno se suočavaju s raznoraznim stanjima, bolestima, nerijetko i bizarnim slučajevima - poput ovog, koji, ponekad, uključuju seksualne igre i s njima povezane igračke te ozlijede.

Nesretnom muškarcu udovi su počeli otjecati, predmet od inoxa zaustavio je cirkulaciju pa su počeli i jaki bolovi. Bolnica nije imala alat za rezanje inoxa, pa su pozvali vatrogasce koji su u pola sata riješili stvar. Promjer samog inoxa bio je čak dva centimetra, a rezali su inox s dvije strane. Postojala je realna opasnost da muškarac ostane bez svega.

Na kraju su uspjeli te je muškarac svojevoljno, na svoju odgovornost, napustio bolnicu.