To je to što me zanima!

Muž je spavao, a Ksenija je bila pijana i zabila mu nož u srce

Ksenija Topolovčan (30) je 9. travnja ove godine u kući u Budančevici ubola supruga u prsa, koji je preminuo u bolnici. Sada je podignuta optužnica za ubojstvo, a njoj je produljen pritvor
Vidi originalni članak

Nakon provedene istrage, Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu podiglo je optužnicu protiv 30-godišnje Ksenije Topolovčan, zbog ubojstva supruga Mirka.

NAPUHALA 2,68 PROMILA Ksenija je ujutro kupila vino, a popodne ubola supruga Mirka

Okrivljenicu se tereti da je 9. travnja ove godine oko 19 sati u spavaćoj sobi obiteljske kuće u Budančevici u Koprivničko - križevačkoj županiji, ubola supruga kuhinjskim nožem u prsni koš u vrijeme dok je on spavao. Nanijela mu je ubodnu ranu prsišta s ozljedom srca uslijed koje je Mirko preminuo  na putu u bolnicu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vijeće Županijskog suda u Varaždinu  prihvatilo je prijedlog državnog odvjetnika i produljilo okrivljenici  istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.  

ISPOVIJEST POTRESENOG OCA: 'Ubio sam Boga u njoj kad sam vidio nož. Ali, već ga je ubola'

Okrivljena Ksenija bila je uhićena na mjestu događaja pod utjecajem alkohola od 2,60 promila.

Kako s u u vrijeme događaja pričali mještani, Ksenija i Mirko su se često svađali a posebno je ona bila glasna u svađama. Taj isti dan policija je u njihovoj kući bila i tri sata ranije zbog obiteljske svađe.

Par je bio poznat i otprije policiji jer su oboje voljeli popiti a onda su se svađali.

UBOJSTVO U PODRAVINI Izbodeni muž umro je u vozilu Hitne: 'Čuli smo njeno urlanje!'

Živjeli su s njegovim ocem koji ih je financijski pomagao jer su bili nezaposleni. Supružnici ima dvoje djece koju im je oduzeo Centar za socijalnu skrb i smjestio u udomiteljsku obitelj.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • Ami55 05.09.2022.

    Trebala je i svekra dokrajciti… Ko su oni da je prebijaju! Ako im se takva ne svidja razlaz i gotovo, svak sebi!

  • Krešo_1_1 13.10.2018.

    Šta kaže udruga "Babe i žabe" ?

  • Fenix7 13.10.2018.

    Ne znam gdje je danas gospodin Admin, ali ovi komentari su gnjusni. Ubojica je ubojica. Bila to žena ili muškarac. Pogotovo na ovakav način, to više nije dostojno ni nazivati se imenom. Jednostavno - ubojica.

Komentiraj...
Vidi sve komentare