To je to što me zanima!

"Muž me tukao, ali nisam ni pomislila da siluje našu djecu"

Srbija: Troje djece, dvije kćeri i sin su živjeli s ocem monstrumom, dok su do prošlog rujna ostalih petero bili s majkom. No, nakon što je ostala bez novaca troje djece je odveo centar za socijalnu skrb
Vidi originalni članak

Bivši muže je mene maltretirao, tukao i prema djeci je bio strog. No nikada ne bih pomislila da je u stanju napraviti tako nešto. Krivim sebe što nisam primijetila kroz što prolaze, samo da im ne ostanu posljedice, rekla je za Blic Nataša M. majka dječaka (12) i djevojčice (10) koje je otac Jovica Š. (46) seksualno zlostavljao pune dvije godine u kući u Sremskoj Kamenici.

Nataša i Jovica imaju osmero djece. Troje djece, dvije kćeri i sin su živjeli s ocem monstrumom, dok su do prošlog rujna ostalih petoro bili s majkom. No, nakon što je ostala bez novaca troje djece je odveo centar za socijalnu skrb i djeca se nalaze u udomiteljskim obiteljima. I protiv Nataše su podnijeli kaznenu prijavu za zanemarivanje djece pa joj je oduzeto i ostalo dvoje djece. 

- Trenutno nemam uvjete da se borim za svoju djecu. Oni su mi oduzeti zbog neimaštine, kaosa, sve je krenulo nizbrdo, a ja ne mogu zaraditi dovoljno novaca da svi živimo zajedno. Više smo bili gladni nego siti, i ne bježim od toga. Trebala sam ih odvesti ranije, ali nisam mogla - kaže Nataša. 

Ona krivi sebe što nije primijetila užas koji se događao u kući njenog bivšeg supruga. 

- Čim mi je kći rekla da je otac seksualno zlostavlja to sam prijavila Centru za socijalni rad. On je kćer seksualno zlostavljao dok je sina nekoliko puta natjerao da ga oralno zadovolji. Starija kći, koja je živjela s njima tvrdi da nju nije zlostavljao. Ja ne mogu shvatiti zašto im je to radio, da su mi barem prije rekli. Trebali su znati da ću im pomoći na bilo koji način - kaže Nataša. Tvrdi da je dvije kćeri nedavno vidjela, a sve ih na okupu viđa u Centru za socijalnu skrb.

- Sin i kći koji su zlostavljani su dobro. Sve troje, koji su živjeli s ocem su bili sretni kada su čuli da je uhićen. Nadam se da će se oporaviti od svega, a za mog muža, neka mu se bog smiluje ako može - zaključuje.
Otac monstrum Jovica Š. (46) je uhićenu u petak. Određen mu je pritvor do 30 dana. Prijeti mu kazna od pet do 12 godina zatvora.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • Manuela987 24.04.2018.

    Bolesnici oboje!! Ma Laze garant! Nemoguće je ne primijetiti tako nesto! Pa koliko je ona pazljiva majka pa da tako nesto ne primjeti. Laze! I da su djeca imala straha ne reci joj svejedno bi primjetila . Ja kao majka koja radim nocne smijene ,kuham cistim perem ,hodam okolo sa svim obavezama,pa primjetim svaku promjenu na svojoj djeci. Zasto jer bi svaka normalna dobra majka to trebala vidjet,osjetit. Zali Boze se djeca napatila zbog budala.

  • Baranjka❤ 21.04.2018.

    Tukao te je i maltretirao, a ti mu rodila 8 djece??? Halo!!!! Pa trebala si pobjeći glavom bez obzira cim te prvi put udario. Jadna djeca s takvim roditeljima

  • lorena003 21.04.2018.

    Osmoro djece?!?!neimastina ....preestrasno za svaku osudu. Jadna djeca...

Komentiraj...
Vidi sve komentare