Obavijesti

News

Komentari 34

"Muž me tukao, ali nisam ni pomislila da siluje našu djecu"

"Muž me tukao, ali nisam ni pomislila da siluje našu djecu"
1

Srbija: Troje djece, dvije kćeri i sin su živjeli s ocem monstrumom, dok su do prošlog rujna ostalih petero bili s majkom. No, nakon što je ostala bez novaca troje djece je odveo centar za socijalnu skrb

VIDEO

Bivši muže je mene maltretirao, tukao i prema djeci je bio strog. No nikada ne bih pomislila da je u stanju napraviti tako nešto. Krivim sebe što nisam primijetila kroz što prolaze, samo da im ne ostanu posljedice, rekla je za Blic Nataša M. majka dječaka (12) i djevojčice (10) koje je otac Jovica Š. (46) seksualno zlostavljao pune dvije godine u kući u Sremskoj Kamenici.

Nataša i Jovica imaju osmero djece. Troje djece, dvije kćeri i sin su živjeli s ocem monstrumom, dok su do prošlog rujna ostalih petoro bili s majkom. No, nakon što je ostala bez novaca troje djece je odveo centar za socijalnu skrb i djeca se nalaze u udomiteljskim obiteljima. I protiv Nataše su podnijeli kaznenu prijavu za zanemarivanje djece pa joj je oduzeto i ostalo dvoje djece. 

- Trenutno nemam uvjete da se borim za svoju djecu. Oni su mi oduzeti zbog neimaštine, kaosa, sve je krenulo nizbrdo, a ja ne mogu zaraditi dovoljno novaca da svi živimo zajedno. Više smo bili gladni nego siti, i ne bježim od toga. Trebala sam ih odvesti ranije, ali nisam mogla - kaže Nataša. 

Ona krivi sebe što nije primijetila užas koji se događao u kući njenog bivšeg supruga. 

- Čim mi je kći rekla da je otac seksualno zlostavlja to sam prijavila Centru za socijalni rad. On je kćer seksualno zlostavljao dok je sina nekoliko puta natjerao da ga oralno zadovolji. Starija kći, koja je živjela s njima tvrdi da nju nije zlostavljao. Ja ne mogu shvatiti zašto im je to radio, da su mi barem prije rekli. Trebali su znati da ću im pomoći na bilo koji način - kaže Nataša. Tvrdi da je dvije kćeri nedavno vidjela, a sve ih na okupu viđa u Centru za socijalnu skrb.

- Sin i kći koji su zlostavljani su dobro. Sve troje, koji su živjeli s ocem su bili sretni kada su čuli da je uhićen. Nadam se da će se oporaviti od svega, a za mog muža, neka mu se bog smiluje ako može - zaključuje.
Otac monstrum Jovica Š. (46) je uhićenu u petak. Određen mu je pritvor do 30 dana. Prijeti mu kazna od pet do 12 godina zatvora.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"