To je to što me zanima!

Na Bajakovu pao i četvrti "poštar", tragaju za petim

NOVCU NI TRAGA: Policija je uhitila četvrtog od pet pljačkaša. Trojicu su uhitili pred restoranom Šuman u četvrtak. Banda je orobila oko milijun kn
Vidi originalni članak

Nakon što su “pala” trojica pljačkaša iz bande, koja je orobila pet automat klubova i dvije pošte u dva mjeseca, četvrti član bande Marko B. (25) pokušao je pobjeći u Srbiju. U petak navečer policija ga je uhitila na graničnom prijelazu Bajakovo. Tragaju još za petim pljačkašem. U četvrtak su pred zagrebačkim restoranom Šuman uhitili Ivicu P. (24), Gorana K. (29) i Grgura Budimira (27). Grgur je pokušao oteti pištolj specijalcu iz ruke. Pali su na pod i pištolj je opalio. Teško je ranio Grgura ispod pazuha.
Banda je počela s pljačkom 15. prosinca 2008. automat kluba “PSK” u Sesvetama. Sljedeći je bio 5. siječnja klub “Gogs”, pa 12. siječnja “Puni broj”. Klub “Evona” opljačkali su 31. siječnja, a 7. veljače “Vulkan”. Poštu na Meštrovićevu trgu uz divlju pucnjavu su opljačkali 13. veljače, a zadnju poštu opljačkali su 20. veljače. Orobili su oko milijun kuna. Policija nije pronašla ni kune, kao ni oružje kod pljačkaša.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • cubeltd 08.03.2009.

    pa stvarno se kreteni nepismeni ?brišete komentar ja Vas lijepo pitam od kud je pao?

  • cubeltd 07.03.2009.

    a otkud je pao?????

Komentiraj...
Vidi sve komentare