To je to što me zanima!

Na Bransonovom koncertu za Venezuelu deseci tisuća ljudi

Domaćin koncerta Venezuela Live Aid je britanski milijarder Richard Branson, a održava se u kolumbijskom graničnom gradu Cucuta, na kraju mosta koji dijeli dvije države
Vidi originalni članak

Deseci tisuća stanovnika Venezuele i Kolumbije prisustvuju humanitarnom koncertu za Venezuelu kojim se želi prikupiti 100 milijuna dolara za pomoć onima kojima nedostaje hrane i lijekova.

Domaćin koncerta Venezuela Live Aid je britanski milijarder Richard Branson, a održava se u kolumbijskom graničnom gradu Cucuta, na kraju mosta Tienditas koji dijeli dvije države.

Koncert je počeo nastupom jednog migranta iz Venezuele.

Venezuelska opozicija želi u subotu iskoristiti taj granični prijelaz za prihvat inozemne humanitarne pomoći, čemu se protivi predsjednik Nicolas Maduro.

BLOKADA GRANICE Venezuela zatvorila granicu na moru: Ne žele pomoć izvana

Na koncertu bi trebalo nastupiti oko 35 hispanskih glazbenika, među njima Španjolac Alejandro Sanz, Kolumbijac Carlos Vives i Dominikanac Juan Luis Guerra.

Program je započeo pjevanjem himni dviju država i pozivima na slobodu i omogućavanje pristupa humanitarnoj pomoći.

Kolumbijska televizija Caracol procjenjuje da je prisutno oko 250 tisuća ljudi, među njima kolumbijski predsjednik Ivan Duque kojem bi se kasnije trebao pridružiti i čileanski kolega Sebastian Pinera.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • jo2hn8ny 23.02.2019.

    Koji licjemjeri. Strašno.

  • 2 x general 23.02.2019.

    mogo bi organizirati koji koncert za spas hrvatskih građana

  • ravno1 22.02.2019.

    Nisam fan predsjednika Madura ali se čudim zašto se toliki stranci miješaju u unutrašnje probleme Venezuele? Možda bi htjeli "uvoditi" demokraciju kao što su "uvodili" u Libiju, Siriju, Irak? Ne bi li bilo sasvim normalno da prepuste građanima Venezuele da sami riješe problem? Pa da vidimo, kako bi rekao jedan poznanik, čija majka crnu vunu prede.

Komentiraj...
Vidi sve komentare