To je to što me zanima!

Na Bregani se lakše diše, a čeka se satima u koloni na Bajakovu

Satima se čeka na graničnim prijelazima Bajakovo i Tovarnik na izlazu iz zemlje prema Srbiji. Pred graničnim prijelazom Bajakovo kolona teretnih i osobnih vozila je oko 6 km. 
Vidi originalni članak

Nakon jučerašnjeg kaotičnog dana na graničnom prijelazu Bregana i kilometarskih kolona, jutros se na ulazak u Hrvatsku čeka oko pola sata, navodi HAK.

Pojačan je promet na važnijim cestama te na pojedinim graničnim prijelazima sa Slovenijom na ulasku te Bosnom i Hercegovinom i Srbijom na izlasku iz zemlje.

Iz HAK-a upozoravaju da su zbog aktualnih kontrola i pojačanog prometa na nekim graničnim prijelazima moguća višesatna čekanja, a satima se čeka na graničnim prijelazima Bajakovo i Tovarnik na izlazu iz zemlje prema Srbiji. Pred graničnim prijelazom Bajakovo kolona teretnih i osobnih vozila je oko 6 km. 

Kolnici su mjestimice mokri ili vlažni i skliski. Smanjena je vidljivost zbog magle mjestimice na cestama u unutrašnjosti. Vozačima se savjetuje da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • MandalaOraoŽivota 20.12.2020.

    Bar će se malo družiti kad zapnu svi skupa

  • 20.12.2020.

    Nisam znao da Hrvatska graniči sa Srbijom!

  • NA ROBIJU 20.12.2020.

    nek srbi idu preko rumunjske, bugarske,

Komentiraj...
Vidi sve komentare