To je to što me zanima!

Izgorjela trafostanica na otoku Čiovo, mještani su bez struje

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nema ozlijeđenih ali su svi u strahu, sva svijetla su se naizmjenično počela palit i gasit, kao u filmu. Bilo je jako glasno, a onda je naglo sve stalo i, evo, svi smo i dalje bez struje, rekao je čitatelj
Vidi originalni članak

Na Čiovu se zapalila lokalna trafo stanica u ponedjeljak oko 22 sata što je izazvalo nestanak struje na otoku. 

Kako nam čitatelji javljaju, trafostanica je kompletno izgorjela, a nestanak struje mogao bi biti štetan za ugostitelje.

POGLEDAJTE VIDEO:
Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iz DVD-a Slatina javili su da su na teren izašla dva vozila sa sedam vatrogasaca i da je požar ugašen, ali da se sanira ostala šteta.

- Nema ozlijeđenih, ali su svi u strahu, sva svijetla su se naizmjenično počela palit i gasit, kao u filmu. Bilo je jako glasno, a onda je naglo sve stalo i, evo, svi smo i dalje bez struje - rekao je čitatelj koji nam je poslao i fotografije požara

 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Vrac666 15.08.2019.

    Jbt sve što imamo Tito je sagradio a ovi nisu sposobni ni to održavat a kamoli nešto novo sagraditi

  • salkomalo 30.07.2019.

    Instalacije i tehnologija prastare,a apartmana i klima uređaja sve više, Naravno HEP od naplaćene struje ipak mora prvo izdvojit za direktore, tajnice, pomoćnice tajnica i ponoćnice ponoćniac tajniac nego investirat u infrastrukturu. Očito HEP nekuži da se nekad gradilo samo doprinosom al je struja bila kikiriki, a da to nepali kad ti je struja najskuplja u EU!

  • Goiriboo 30.07.2019.

    Koliko se toga ovo ljeto, a još mu nije kraj, izdogađalo, od ubojstava, prometnih nezgoda, cijena koje su odletjele u nebo, itd., čini se da je HR kao ugodno mjesto za odmor, odnosno kao "Hrvatska puna života", završila svoju priču.

Komentiraj...
Vidi sve komentare