To je to što me zanima!

Na dnevnom redu Sabora je meteorologija i razminiravanje

U petak ponovno zasjeda Sabor, raspravljat će se o prijedlogu zakona o meteorološkoj i hidrološkoj djelatnosti te o provedbi plana protuminskog djelovanja
Vidi originalni članak

Hrvatski sabor svoju će sjednicu u petak otvoriti raspravom o prijedlogu zakona o meteorološkoj i hidrološkoj djelatnosti te o izvješću o provedbi plana protuminskog djelovanja i utrošenim financijskim sredstvima za prošlu godinu.

U četvrtak zastupnici su raspravljali o izmjenama Zakona o sigurnosti prometa na cestama. Prijedlogom se povećavaju novčane kazne, propisuje minimalno trajanje zaštitne mjere zabrane upravljanja motornim vozilom u ovisnosti o broju ponavljanja prekršaja te propisuju i povećavaju negativni prekršajni bodovi za najteže prometne prekršaje, a razmatra se čak i prijedlog o oduzimanju motornog vozila prekršiteljima. 

ZAKON O SIGURNOSTI NA CESTAMA 'Zakon je restriktivan i neće dovesti do smanjenja nezgoda'

Tema rasprave bila je prijedlog zakona o provedbi delegirane uredbe Komisije kojom se utvrđuju detaljna pravila za sigurnosne oznake na pakiranjima lijekova. Zakonski prijedlog sadrži odredbe o osnivanju, upravljanju i dostupnosti repozitorijskog sustava. koji će sadržavati informacije o sigurnosnim oznakama i omogućavati provjeru autentičnosti i identifikaciju lijekova.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • POTPEC 26.04.2019.

    I po starom običaju puna puncata sabornica sa par oporbenjaka i onih koji misle da se bez njih ne može održati vlast.

  • 26.04.2019.

    Ne kužim što ovi imaju razgovarati o kiši, vjetru , suncu, snijegu i temperaturama ?

  • sosounapadu 26.04.2019.

    Valjda bu i koja sjednica o horoskopskim znakovima,a na dnevnom redu bi se mogao naći Kineski horoskop s obzirom koliko su se slizali sa njima!

Komentiraj...
Vidi sve komentare