To je to što me zanima!

Na farmi pokraj Čepina izbio je požar, gasit će ga još 24 sata

Požar je izbio u hangarima sa sijenom i spremnicima stočne hrane. Na teren je izašlo pet vatrogasnih postrojbi i policija. Požar je pod kontrolom, a šteta je velika
Vidi originalni članak

Veliki požar izbio je u subotu oko 16.30 na farmi krava Mala Branjevina kod mjesta Čepin. Požar je izbio u hangarima sa sijenom i spremnicima stočne hrane. Na teren je izašlo pet vatrogasnih postrojbi i policija. Iako je požar pod kontrolom, pretpostavlja se da će vatru gasiti iduća 24 sata, doznajemo iz PU osječko-baranjske.

- Požar je zahvatio velike kamare baliranog sijena veličine 1000 metara, širine 30 metara i visine osam do devet metara. Riječ je o 1100 tona baliranog sijena koji se nalazio ispod metalne nadstrešnice, rekao nam je zapovjednik JPVP Osijek Boris Banjan.

Rekao je da se uzrok požara za sada ne zna, ali da je pod kontrolom, no istaknuo je da vatra prijeti i drugim balama sijena, zbog čega je organizirano njihovo hlađenje mlazevima vode. Dodao je da zasad imaju sreće u gašenju vatre jer vjetar nije jak, a prema vremenskoj prognozi, vjetar im i u idućim satima ne bi trebao otežavati posao.

- Jedino što nas trenutno zabrinjava je slab pritisak vode - dodao je Banjan. Životinje sa farme nisu ugrožene niti evakuirane, pa je i večernja redovita mužnja obavljena prema planu.

>>> Više fotografija pogledajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Lipov hlad_1 11.09.2011.

    zao mi krava

  • netko058 11.09.2011.

    Sad će Kosorica glumiti facu i doći će na farmu i reći će da joj je jakooo žaoo i da će pomoći i dati par milja (Koje će sebi ona na kraju strpati u džep)

  • user_68632 11.09.2011.

    Mala ispravka. Piše da je požar zahvatio 1000 metara sijena. Možda 100, ali 1000 je pretjerano, što se vidi i na slikama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare