Obavijesti

News

Komentari 13

Na farmi pokraj Čepina izbio je požar, gasit će ga još 24 sata

Na farmi pokraj Čepina  izbio je požar, gasit će ga još 24 sata
3

Požar je izbio u hangarima sa sijenom i spremnicima stočne hrane. Na teren je izašlo pet vatrogasnih postrojbi i policija. Požar je pod kontrolom, a šteta je velika

VIDEO

Veliki požar izbio je u subotu oko 16.30 na farmi krava Mala Branjevina kod mjesta Čepin. Požar je izbio u hangarima sa sijenom i spremnicima stočne hrane. Na teren je izašlo pet vatrogasnih postrojbi i policija. Iako je požar pod kontrolom, pretpostavlja se da će vatru gasiti iduća 24 sata, doznajemo iz PU osječko-baranjske.

- Požar je zahvatio velike kamare baliranog sijena veličine 1000 metara, širine 30 metara i visine osam do devet metara. Riječ je o 1100 tona baliranog sijena koji se nalazio ispod metalne nadstrešnice, rekao nam je zapovjednik JPVP Osijek Boris Banjan.

Rekao je da se uzrok požara za sada ne zna, ali da je pod kontrolom, no istaknuo je da vatra prijeti i drugim balama sijena, zbog čega je organizirano njihovo hlađenje mlazevima vode. Dodao je da zasad imaju sreće u gašenju vatre jer vjetar nije jak, a prema vremenskoj prognozi, vjetar im i u idućim satima ne bi trebao otežavati posao.

- Jedino što nas trenutno zabrinjava je slab pritisak vode - dodao je Banjan. Životinje sa farme nisu ugrožene niti evakuirane, pa je i večernja redovita mužnja obavljena prema planu.

>>> Više fotografija pogledajte OVDJE

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

DOZNAJEMO Ova ministarstva preuzima Domovinski pokret
NOVA VLADA NA POMOLU

DOZNAJEMO Ova ministarstva preuzima Domovinski pokret

Neslužbeno doznajemo da Domovinski pokret nije dobio Ministarstvo kulture, a da su resori podijeljeni sukladno dosadašnjim najavama.

HDZ i DP formirali novu Vladu: Raspodijelili su ministarstva
IZBORI 2024.

HDZ i DP formirali novu Vladu: Raspodijelili su ministarstva

Na sastanku pregovaračkih timova Hrvatske demokratske zajednice i Domovinskog pokreta postignuto je suglasje u vezi s formiranjem nove parlamentarne većine, kao i u vezi sa strukturom buduće Vlade
'To može samo ljubav': Kosor se oglasila nakon novih izjava Milorada Pupovca o Plenkoviću
SPOMINJE I 'ČUVARA SUHOG ZLATA'

'To može samo ljubav': Kosor se oglasila nakon novih izjava Milorada Pupovca o Plenkoviću

Podsjećamo, Pupovac je gostujući na N1 televiziji kazao kako Andrej Plenković nije imao drugog izbora, kako je Zoran Milanović krenuo normalno, a završio abnormalno...