To je to što me zanima!

Na Fejsu: Hrvatska poziva na prekid nasilja i dijalog u BiH

Pozivamo sve strane da uspostave međusobnu komunikaciju jer je europska, stabilna i prosperitetna BiH u interesu svih njezinih građana, priopćilo je MVEP
Vidi originalni članak

Hrvatska poziva na prekid nasilja u susjednoj BiH. U priopćenju Ministarstva vanjskih i europskih poslova stoji kako Hrvatska sa zabrinutošću prati razvoj događaja u BiH i apelira na što hitnije zaustavljanje sukoba i nasilja.

- Pozivamo sve strane da uspostave međusobnu komunikaciju jer je europska, stabilna i prosperitetna BiH u interesu svih njezinih građana. BiH ima perspektivu članstva u EU i sukobe treba rješavati u tom duhu, dodaje se u priopćenju objavljenom na Facebooku.

Idi na 24sata

Komentari 284

  • BrankoLovric 09.02.2014.

    neće u Hrvatskoj iz jednog razloga a to je što su hrvati dupelisci i gnjide , čast izuzecima i može ih s ehandrat koliko hoćeš

  • TanjaJurčević 09.02.2014.

    nesmije se dirat našu vladu .pobunit će se da je to napad na srpsku nac manjinu.

  • Silvio Dinora 09.02.2014.

    Tko to od Hrvata na Fejsu poziva Bosance na smirivanje, sigurno hrvatine sa povlaštenim mirovinama,lažni branitelji sa visokim mirovinama,saborski zastupnici kojih samo ponekad možete vidjeti u saboru i sl. to nisu pošteni Hrvatski građani,mnogo je više u Hrvatskoj onih koji podržavaju prosvjede u BiH i priželjkuju da se to dogodi i u Hrvatskoj, amen !

Komentiraj...
Vidi sve komentare