To je to što me zanima!

Na Fejsu: Pero Ćorić pozira, a u pozadini je slika Ante Pavelića

Glavni tajnik HSP-a Ante Starčević Pero Ćorić pozirao je s obitelji i unukom ispred slike ustaškog poglavnika Ante Pavelića, a sliku je objavio i na svom osobnom Facebook profilu
Vidi originalni članak

Pero Ćorić, glavni tajnik HSP-a Ante Starčević, na svom Facebook profilu ima nekoliko obiteljskih fotografija na kojima pozira s obitelji, a u pozadini se vidi uokvirena fotografija Ante Pavelića u vitrini.

Tako jedna od fotografija prikazuje i božićnu proslavu njegove obitelji, a druga Ćorića i njegovog unuka, a u pozadini se uvijek vidi Ante Pavelić.

Podsjetimo, HSP AS se već jednom našao u skandalu sa slikom Pavelića, dok je još na čelu te stranke bila Ruža Tomašić. Tada se oglasio i Pero Ćorić koji je rekao da je to podvala.

- Krajnji cilj i san HSP AS-a je da Hrvatska prestane biti sekularna država i da u Saboru stoji križ od tri metra, u Poljskom je od dva. Ako se više od dvije trećine Hrvata izjašnjava katolicima, onda to moramo i poštivati - rekao je nedavno Ćorić.

 

Idi na 24sata

Komentari 871

  • Milas_1 15.07.2016.

    U svom domu može imati kaj god hoće a uostalom mi usred najljepšeg trga u Zagrebu imamo njegovo ime: Trg maršala Tita - pobrojite njegove žrtve naspram Pavelićevih.

  • Miške 15.07.2016.

    A moj brat ima sliku i bistu Tita u kući.

  • Miške 15.07.2016.

    Ma nije. To je slika Ante Đapića u vatrogasnoj uniformi..

Komentiraj...
Vidi sve komentare