To je to što me zanima!

Na Hvaru uhitili reketara dok je uzimao 1000 € od ugostitelja

Hvarskog don Fanuccija prijavio je jedan od reketarenih koji nije više mogao podnijeti harač. Iz Državnog odvjetništva nisu otkrivali detalje o cijeloj akciji
Vidi originalni članak

Policija je u ponedjeljak u jednom hvarskom hotelu uhitila reketara dok je primao 1000 eura iznuđenog novca od voditelja kafića. Večernji list javlja kako je reketar umirovljenik koji je nekada radio na HRT-u, a u mjestu ga zovu "don Fanucci" po utjerivaču iz kultnog serijala Kum. Daira Boban iz splitskog Državnog odvjetništva kazala je kako ne može otkrivati detalje o cijeloj akciji, jer se obrada provodi u tajnosti.

Akcija će se navodno nastaviti, a zbog sumnji u kazneno djelo iznude se očekuje još uhićenja. Hvarskog don Fanuccija prijavio je jedan od reketarenih koji nije više mogao podnijeti harač.

>>> Više na vecernji.hr

Idi na 24sata

Komentari 40

  • markoN2 28.08.2012.

    E moji 24 sata, a nitko nije napisao drugu stranu priče? Nitko nije istražio čiji su zapravo kafići, imaju li dozvole? Nitko nije istražio što se stvarno dogodilo? Srećom je sudac to učinio i Maričić je slobodan. A evo što kaže inspektor u Hvau, KOJI SE BOJI IZLAZITI NA UVIĐAJE!

  • markoN2 23.08.2012.

    Poštovani, hvala na informacijama, koje ćemo proslijediti redakciji.

  • PapaŠtrumpf 21.08.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare