To je to što me zanima!

Na INA-inim postajama za sve žene besplatan pregled vozila

Ovaj tjedan za INA-u je dovoljno biti žena, poručila je kompanija akcijom koja traje od 5. do 11. ožujka, a na 200 odabranih benzinski crpki ženama daruje pregled vozila
Vidi originalni članak

U povodu obilježavanja Međunarodnog dana žena INA je za pripadnice ljepšeg spola organizirala besplatni pregled njihovih vozila. Na 200 odabranih bezinskih crpki mogu provjeriti pritisak u gumama, razinu tekućine za pranje stakla te istrošenosti metlica brisača. Ova akcija trajat će od 5. do 11. ožujka a na internetskim stranicama Ine mogu se pronaći i adrese crpki na kojima žene mogu besplatno prekontrolirati svoje limene ljubimce.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • plavči 07.03.2012.

    Oprostite, ali meni je ovo čisto vrijeđanje žena. Provjeriti tlak u gumama, natočiti si tekućinu za vjetrobransko staklo i provjeriti stanje brisača mogu i sama, hvala lijepo. Istinabog da ima žena koje to ne znaju, ali većina ih to zna. Tako da je ova kakti akcija glupost kakve nema. Šta nisu ponudili npr. litru benzina gratis?

  • brpljok 07.03.2012.

    Čista diskriminacija, a kaj mi muški uvijek moramo platiti pregled. Osnivam udrugu za zaštitu muških, zvat ćemo se D.e.D.e (asocijacija na B.a.B.e.)

  • Majk1234 07.03.2012.

    A zašto ne i gratis puni tank?

Komentiraj...
Vidi sve komentare