To je to što me zanima!

''Na izborima ću s Čačićem polučiti iznenađujuć rezultat''

Dotaknuo se prijepora predsjednice Grabar Kitarović i premijera Milanovića i rekao kako je neprilično da dva sukreatora vanjske politike nastupaju nekoordinirano
Vidi originalni članak

Bivši predsjednik države Ivo Josipović ozbiljno se sprema za izbore pa je gradsku organizaciju svoje stranke Naprijed Hrvatska u petak osnovao i u Zadru. Poručio je da će na izborima u koaliciji s Radimirom Čačićem polučiti dobar i za mnoge iznenađujući rezultat. Osvrćući se na kampanju rekao je kako je krenula prljavo dok je zemlja u ozbiljnim problemima. 

- Žalosno je da u takvoj situaciji gledamo nadmetanja tko je star, tko uči jezike, tko ne, tko je ovakav, tko onakav, tko voli  cajke -rekao je Josipović. 

Rekao je kako ne misli da samo SDP-ova koalicija vodi takvu kampanju, nego i HDZ-ova. Dotaknuo se i prijepora predsjednice Kolinde Grabar Kitarović i premijera Zorana Milanovića. Istaknuo je kako je neprilično da dva sukreatora vanjske politike nastupaju nekoordinirano. 

- Dapače ne priliči ni to da se i vanjska politika koristi za međusobne obračune, što šteti državi - rekao je Josipović. 

Smatra kako je riječ o sukobima u predizborne svrhe, ali da u njima ima i osobnih motiva.  Odbacio je predbacivanja da svojom kampanjom ide na ruku HDZ-u i Tomislavu Karamarku te to nazvao običnim besmislicama i dijelom prljave kampanje.


Idi na 24sata

Komentari 152

  • ivekzgb 11.10.2015.

    idi se zakopaj u gnoj

  • tuti fruti 11 11.10.2015.

    Da imačeš ako ti hdeze da svoj višak glasova.

  • Bucimir 11.10.2015.

    Izgleda da sam pogodio u sridu pa su moja dva komentara na ovu temu izbrisana a glede toga mi oduzeti,ionako nebitni bodovi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare