To je to što me zanima!

Na Kosovu preminula curica (4), pretukla su je ujakova djeca? 'Nije mogla hodati, plakala je...'

Djevojčica je bila puna modrica u donjem dijelu leđa i imala je otok na grudima, utvrdili su liječnici u Đakovici. Zbog težine ozljeda prebacili su je u Prištinu, a kasnije je utvrđeno i da je imala teške povrede glave
Vidi originalni članak

Četverogodišnja curica iz Đakovice na Kosovu preminula je jučer u bolnici u Prištini pod, još uvijek nerazijašnjenim okolnostima.

Sumnja se da je podlegla ozljedama koje su joj nanijela ujakova djeca. U bolnicu u Prištinu doveli su je u teškom stanju, a liječnici su majci curice rekli kako ima teške tjelesne ozljede. Navodno su je pretukla ujakova djeca, piše Telegraf.

UHITILI SU GA Mučan slučaj iz Srbije: Otac je sedam godina zlostavljao kćer i drugim ljudima slao fotografije

Curica je s majkom bila u posjeti ujakovoj kući, a s ostalom djecom igrala se u dvorištu. Njena majka je ispričala da joj je djevojčica rekla da su je tukla djeca iz ujakove obitelji.

- Kada sam je uzela u naručje, nije mogla hodati, samo je plakala - rekla je majka djevojčice.

Djevojčica je bila puna modrica u donjem dijelu leđa i imala je otok na grudima, utvrdili su liječnici u Đakovici. Zbog težine ozljeda prebacili su je u Prištinu, a kasnije je utvrđeno i da je imala teške povrede glave.

POLICIJA IH PRIVELA Horor u Engleskoj: Četvero školaraca osumnjičeno za silovanje još jedne djevojčice

Majka djevojčice, pak, tvrdi da joj je liječnica u bolnici u Prištini rekla da je njezina kći oboljela od infekcije te da zbog nje krvari. Telegraf navodi da se liječničko vijeće složilo s konstatacijom da je djevojčica preminula od krvarenja koje je izazvala infekcija.

Idi na 24sata