To je to što me zanima!

Na kupača kod Funtane naletio je gliser, teško ga je ozlijedio

Kako neslužbeno doznajemo, Nijemcu je navodno propeler glisera otkinuo nogu, a drugu teško ozlijedio. Muškarac je hitno prevezen u pulsku Opću bolnicu
Vidi originalni članak

Gliser je u moru pokraj Funtane između Poreča i Vrsara u utorak nešto iza 18 sati naletio na kupača, njemačkog turista i teško ga ozlijedio. Kako neslužbeno doznajemo, Nijemac je prevezen u pulsku Opću bolnicu, a prvu pomoć mu je pružio vozač glisera koji ga je izvukao na plovilo. Nijemcu je navodno propeler glisera otkinuo nogu, a drugu teško ozlijedio. Doznajemo kako mu je život ugrožen.

Gliser je plovio pod hrvatskom i njemačkom zastavom.  

Valter Opašić iz istarske policije potvrđujući slučaj nije iznosio detalje nesreće na moru. Rekao je kako istraga traje te da se uz policiju u nju uključila i porečka Lučka kapetanija. 

Idi na 24sata

Komentari 58

  • baky126 29.08.2012.

    uopce se ne cudim nesrecama na moru, jer kako voze to je uzas

  • ribica81 29.08.2012.

    ovdje nigdje ne piše da je gliser vozio na udaljenosti manjoj od 300m od obale možda je kupač plivao 500m od obale činjenica je da nitko ne poštuje pravila u potpunosti svugdje ima iznimaka kupača koji misle da mogu plivat di ih volja,gliseraša koji misle da je more samo njihovo i da smiju što god hoće,ronioca koji rone bez oznaka di ima padne napamet činjenica je;kad bi se svi više držali pravila nesreća bi bilo manje i ja sam za to da se kažnjavaju svi uhvaćeni u prekršaju i to pošteno

  • Šokica_2 29.08.2012.

    Ovo ljeto sam se ntrpil strha zbog jednog gospodina koji je svaki dan,po nekoliko puta dnevno,navlačio neki svoj gliserčić i jet ski po plaži...Uvlači onu prikolicu u more da spusti te svoje "strojeve",pa se voza između kupča,pa ga opet izvlači,i tako stalno...Kad bi njega vidjela,obavezno sam zvala djecu van iz mora..Krajnje neodgovorno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare