To je to što me zanima!

Na Langovom trgu u Zagrebu sudarili se autobus i tramvaj

Na zagrebačkom Langovom trgu oko 9.40 sati sudarili su se autobus i tramvaj, javila nam je čitateljica koja je poslala fotografiju. ZET je javio kako su obustavljene tramvajske linije prema Mihaljevcu
Vidi originalni članak

Na zagrebačkom Langovom trgu oko 9.50 sati sudarili su se autobus i tramvaj, javila nam je čitateljica koja je poslala fotografiju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zasad nema informacija o ozlijeđenima, a vozila su uklonjena s ceste u roku od 15-ak minuta od nesreće. Bila je nastala gužva iz smjera Vlaške, ali promet je sada neometan.

Hitne službe su na terenu i slijedi policijski očevid.

- Zbog sudara tramvaja broj 14 i autobusa kod Langovog trga, trenutno je obustavljen promet tramvajskih linija 8 i 14 prema Mihaljevcu. Tramvajska linija 8 privremeno je preusmjerena prema Kvaternikovom trgu, a linija 14 skreće prema Maksimirskoj.  Odstupanja od reda vožnje moguća su na autobusnim linijama 109 Črnomerec - Dugave, 231 Borongaj - Dubec i 212 Dubec - Sesvete - objavio je ZET na svojim stranicama.

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Lidac1205 27.04.2018.

    Djete mi bilo u tom busu školski bus isao na izlet i kao mami lijepo da mi djete strada ako i samo ogrebotine od stakla i natecena ruka i glavobolja lijepo za cuti kad dajes skoli povjerenje djete a ono dode kuci stradalo zbog budala ta volanom dal tramvaj il bus svaka cast idi opet na vozački i polozite ga na svoj mozak a ne na lijepe oci sramota!!!

  • XMan_3 26.04.2018.

    U 20:25 - "očevid u tijeku". Od 9.40 do 20.25 prošlo je 10 sati i 45 minuta. Stvarno neki opaki očevid.

  • mali zeleni prigorec 26.04.2018.

    Vozač busa zaboravio da zadnji kraj pobjegne malo u desnu traku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare