To je to što me zanima!

Na Makarskoj rivijeri gotovo 60.000 gostiju, gužve su na cestama i u trajektnim lukama

Najviše ih je u Makarskoj, oko 17 tisuća, u Baškoj Vodi više od 11.000, u Tučepima oko 7,5 tisuća, dok ostali turisti ljetni odmor provode u manjim mjestima od Brela do Gradca...
Vidi originalni članak

Zadnjeg srpanjskog vikenda na Makarskom primorju znatno su povećani promet na cestama i gužve u trajektnim pristaništima, a prema podacima turističkih ureda na rivijeri se odmara više od 58.000 gostiju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Najviše ih je u Makarskoj, oko 17 tisuća, u Baškoj Vodi više od 11.000, u Tučepima oko 7,5 tisuća, dok ostali turisti ljetni odmor provode u manjim mjestima od Brela do Gradca.

'REKAO SAM I DA ĆU NJEGA zafitiljit U MORE' 'Koncesionar u Baškoj Vodi je bacio ležaljku na moju kćer (12). Zato sam bacio ležaljku u more'

Hoteli na cijelom Primorju su uglavnom popunjeni pa se za nastavak ljetovanja preporuča se prethodna rezervacija smještaja. Isto je i sa kućama za odmor, dok je malo slobodnih mjesta preostalo jedino u apartmanima privatnih kućevlasnika.

Kad je o prometu riječ, ssporeno i u isprekidanim kolonama vozi se na državnoj cesti D8, a manji zastoji i veće gužve u prometu su na prilazima turističkim mjestima.

HRABRI POLICAJCI Poljaci u Makarskoj spasili su muškarca od utapanja! Isti dan sreo ih je u policijskoj uniformi

Na prometnici od Baškog Polja do tunela Sveti Ilija te nadalje do ulaza na autocestu kod Zagvozda promet teče bez zastoja i ograničenja s kraćim čekanjima na naplatnim kućicama.

ODMOR ZA DUŠU Pogledajte neke od najljepših plaža na Jadranu pa ako ste blizu, svakako ih posjetite

Trajekt na liniji Makarska – Sumartin popunjen je  do večernje plovidbe u 21 sat za koju je ostalo tek nekoliko slobodnih mjesta kao i na liniji Sumartin – Makarska s polaskom u 20 sati, doznaje se u makarskoj poslovnici riječke Jadrolinije.

SASTAJU SE DVA PUTA TJEDNO Makarske umirovljenice igraju balote: 'Otjerale smo muške s boćališta i hvatamo punte'

Na liniji Drvenik – Sučuraj nema dužih čekanja na ukrcaj, a slično je i za povratak s Hvara prema kopnu.

Na autobusnom kolodvoru u Makarskoj autobusi stižu sa zakašnjenjem, a iz Splita kašnjenje autobusa u dolasku je do sat vremena.

KRŠ I LOM Talijan jahtom htio isploviti iz luke u Makarskoj, nije bio baš oprezan: Oštetio je pet brodica

Idi na 24sata

Komentari 9

  • evo _i_Mame 29.07.2023.

    uz resetiranje lozinke orginala...... stavljaju i ovo...(debil sam kam0cemo iz KG)......hahhahaahhahahahahahaahh............... dobijaju rat...sa kloniranjem, nabijanjem minusa ...i oduzimanju pravo na komentiranje......hahahahah... uz valjanjem gluposti u podkomentarima..

  • Ninka_Lipota 29.07.2023.

    onečišćenje mora fekalijama, točnije bakterijom Escherichia coli, zabilježeno je na plaži Kobaš u Stonu, zbog čega se tamo do daljnjega ne preporučuje kupanje, izvijestili su danas iz Dubrovačko-neretvanske županije. Onečišćenje fekalijama potvrđeno je ispitivanjem kakvoće mora na tom kupalištu, koje je u utorak 13. lipnja proveo Zavod za javno zdravstvo Dubrovačko-neretvanske županije.

  • onaj iz -ZADRA (debil sam kam0cemo iz KG) 29.07.2023.

    Split +29......u filmu ljudi u zimskoj odjeci...turista ili gastarbeitera bez kojih bi bili gladni jer su jedini koji pune proracun.

Komentiraj...
Vidi sve komentare