To je to što me zanima!

Na mjestu poginuo: Mladić (25) izletio u zavoju i prevrnuo se

Mladiću (25) nije bilo spasa. Izletio je u zavoju, udario u kamenu gromadu i prevrnuo se. Na mjesto nesreće stigli su i njegovi roditelji. Nijemo su gledali stravičan prizor
Vidi originalni članak

D. F. (25) iz Kanfanara je u nedjelju rano ujutro poginuo u teškoj prometnoj nesreći kod mjesta Dončići na cesti Modrušani - Kanfanar. Nesretni mladić je nešto iza 5 sati sa svojim VW Polom u zavoju izletio s ceste. Svom silinom se zabio u kamene gromade pokraj ceste nakon čega se prevrnuo. Nije mu bilo spasa, od težine ozljeda preminuo je na mjestu nesreće. 

Josip Lukić iz istarske policije kaže da je najvjerojatniji uzrok nesreće prevelika brzina, te da je poginuli mladić bio sam u vozilu. Da se radilo o prevelikoj brzini svjedoče tragovi pokraj ceste i otpali komadi sa do neprepoznatljivosti smrskanog Pola. Nešto prije osam sati na mjesto nesreće došli su i roditelji poginulog koji su u nevjerici nijemo promatrali stravičan prizor.

Promet je na ovom dijelu ceste u prekidu zbog policijskog očevida  te se vozi obilaznim pravcima.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • vip3331 03.10.2011.

    Ljudi, ne pricajte bezveze. Poznavao sam tog mladića. Profesionalno vozi kamion vec 7 godina, presao je na stotine tisuće kilometara i jedno sigurno mogu reć a to je da je bio odličan vozač, savjestan. Uzrok ove nesreće je 99% da je njemu pozlilo, kao što mu se i prije dogadjalo ali je uvijek uspio stat i pozvat oca ili šefa. Ovaj put izgleda nije uspio, a to će se znat nakon obdukcije danas.

  • morenocro 02.10.2011.

    a hebote wolksvagen polo,vidi kako se savio ko da je limanka coca-cole!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • bipa 02.10.2011.

    jadni roditelji ... strasno

Komentiraj...
Vidi sve komentare