To je to što me zanima!

Na mjestu tragičnog krvoprolića u Beču zapaljene svijeće

Sinoć se u Beču dogodio jedan od najgorih terorističkih napada u toj zemlji u kojem je ubijeno četvero ljudi, a više od 15 je ozlijeđeno.
Vidi originalni članak

Na mjestu gdje se dogodio krvavi teroristički napad u Beču u ponedjeljak navečer državno vodstvo je položilo vijenac i zapalili su svijeće, uključujući predsjednika i kancelara.

POGLEDAJTE VIDEO Građani pale svijeće na mjestu krvoprolića

Građani se ne mogu približitio mjestu događaja, čuva ga i osigurava dobro naoružana policija, a Sebastian Kurz je pozvao građane da ne šire mržnju.

Danas se u Beču gotovo ništa nije otvorilo, a ulice su prazne. Građani su pozvani da ostanu kod kuće zbog mogućnosti da bi moglo biti još napada. 

Inače, austrijska policija je objavila da je napadač neposredno prije napada na Instagramu objavio fotografiju na kojoj je pozirao s oružjem koje je koristio, te da je bio pripadnik Islamske države. Ispucao je najmanje 50 hitaca.

Istraga je počela odmah navečer, otkriveno je gdje je terorist živio, a riječ je o bloku stambenih zrada, te je policija banula u ranim jutarnjim satima u njegov stan. Uhićeno je nekoliko ljudi koji se s njim povezuju.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • zagorska puntarica opet 03.11.2020.

    Zalud svijece, natjerajte vlasti da se rijese svih potencijalnih terorista. Kam su nestali red, rad i disciplina?

  • crna mačka 03.11.2020.

    Obrana svoga doma je obveza i zato , teraj sve takve van a i njihove obitelji.

  • trpaj_sirotinju 03.11.2020.

    je suis austria,večeras svi na balkone i prozore pjevati imagine

Komentiraj...
Vidi sve komentare