To je to što me zanima!

Na natjecanju je bila najteža, a sada je lakša za 90 kilograma

Kao tinejdžerka, Staci (30) nagomilala je kile. Sa 206 kila shvatila je da hitno mora nešto učiniti. Prijavila se na projekt 'Extreme makeover' i dobila svog trenera
Vidi originalni članak

Kada ste najteži na natjecanju za najtežu osobu, to je strašno, govori majka dvoje djece koja je donedavno imala 206 kilograma i bezuspješno se pokušavala riješiti nakupljenog sala. Prijavila se na 'Extreme makeover' i uz pomoć osobnog trenera i snage volje 'stesala' svoje tijelo. 

Staci Bridwell (30) iz Hasleta u Texasu u samo godinu dana izgubila je 90 kilograma. Među natjecateljima američkog showa 'Biggest Loser' ova Teksašanka isticala se svojom kilažom, kojom je premašivala sve sudionike. U mršavljenju joj je pomogao slavni trener Cris Powell.

- Natukla sam kilograme još kao tinejžerica i to između 13 i 15 godine. Već tada kupovala sam odjeću u trgovinu za krupnije žene - priča Amerikanka.

No nije sve teklo po planu. Nakon što je smršavila na 130 kila, ponovno je pokleknula, vratila se brzoj prehrani, a kile su se počele gomilati. Srećom, na vrijeme je shvatila kud sve to vodi i konačno smršavjela na željenih 115 kilograma.

Trener za nju kaže da je najveća žena s kojom je radio, no transformacija koju je vidio na kraju je nevjerojatna. Kao posljedica zdravog načina života, čak je i njen suprug izgubio 45 kilograma.

Staci je i prije ovog mršavljenja isprobala sve moguće dijete, ali nijedna joj nije pomogla. Problem je bio njen posao mobilnog radiologa, zbog kojeg je provodila i do 10 sati dnevno u automobilu, a fast food postao je sastavni dio njene prehrane. Morala se brinuti za dvije kćeri, ali i za supruga koji je pretrpio moždani udar tri tjedna nakon što su se upoznali. 

Ipak, pronašla je inspiraciju za mršavljenje, promjenu životnih i prehrambenih navika. Sada svakodnevno vježba i po nekoliko sati dnevno unatoč zahtjevnom poslu i obitelji. 

- Nisam znala kuhati, kupiti namirnice u trgovini. Morala sam promijeniti sve to i uspjela sam - objasnila je Staci.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • đenka01 22.07.2011.

    stara svaka ti čast....!!!!

  • blagica_1 22.07.2011.

    Joj, koliko ima zlobnih i bezobraznih komentara! Pogledajte sebe prije nego što druge osuđujete! Svaka čast ženi na ovom uspjehu. Skinut će ona još ako bude mogla i izdržala. Kile se lako nakupe a teško skidaju. Nisu samo Ameri debeli. Pogledajte malo i nas Hrvate. Sve deblji od debljega i to mlade cure i mladi dečki, ne samo stariji... Svi nešto žvaču i samo sjede pred ekranima - to je katastrofa. Hrvatska je 10. nacija po debljini u svijetu! I mi moramo mijenjati svoje prehrambene navike! A onima koji to žele, neka pogledaju na internetu Dukanovu dijetu. Super uspješna i zdrava, bez gladovanja, sve ovisi o izboru hrane....

  • deshru 22.07.2011.

    divno je kad se nađe netko tko otkrije da dijeta ne djeluje! ma daj? samo pravilna prehrana i vježba? neeeeee! stvarno? uffff! da sam barem prije to znao! ne bih došao na 2 metričke tone žive vage! i primjetio da imam problem... ali svaka čast! nema kaj! prepolovila se! i još jednom tako i biti će zdrava čila i vesela!

Komentiraj...
Vidi sve komentare