To je to što me zanima!

Uspješni hrvatski poduzetnik Pero Gudelj pucao si u glavu?

Vlasnik lanca FIS Pero Gudelj ranjen je u glavu iz vatrenog oružja. Hitno je operiran i još je u kritičnom stanju. Policija sumnja da je riječ o pokušaju samoubojstva
Vidi originalni članak

Vlasnik lanca FIS Pero Gudelj s teškim ozljedama glave, zadobivenim iz vatrenog oružja, u ponedjeljak u mjestu Krčevina kod Viteza u BiH prebačen je u bolnicu Fra Mate Nikolić u Novoj Biloj. Gudelj je odmah podvrgnut operaciji, a liječnici se još bore za njegov život.

Slučaj je policiji prijavljen oko 13.30 sati kada je Gudelj uočen na lokalnom putu s vidljivim ozljedama glave. Prema neslužbenim informacijama Gudelj se u trenutku ranjavanja vozilom kretao prema svojoj farmi. Gudelja je u Mercedesu pronašao jedan radnika na farmi koji je uspio kazati da je ostavio oproštajno pismo, javlja TV Federacije BiH. Policija nije potvrdila ove medijske navode.

Odmah je pokrenuta istraga, a zbog sumnje na pokušaj samoubojstva MUP Kantona Sarajevo je uzeo otiske od Pere Gudelja, a pronađeni pištolj će biti poslan na vještačenje, javlja Dnevni avaz.


Idi na 24sata

Komentari 82

  • Kibl 11.08.2015.

    pokušao ubiti tumor u glavi

  • svejedobro 11.08.2015.

    Čovjeku želim brz oporavak...

  • Marly 11.08.2015.

    Neka policija odradi svoj posao, a Peri želim brzi oporavak

Komentiraj...
Vidi sve komentare