To je to što me zanima!

Na otvorenje hotela Park došli Gotovina, Thompson i ministri

Više stotina uzvanika u utorak je bilo na otvorenju luksuznog hotela Park u Splitu. Gradonačelnica Knina, Josipa Rimac, Parku je poklonila barjak s kninske tvrđave
Vidi originalni članak

General Ante Gotovina sa suprugom Dunjom, ministri Darko Lorencin i Gordan Maras, gradonačelnica Knina Josipa Rimac, Thompson, Mate Bulić, Mila Horvat, Goran Vučević, samo su neki od više stotina uzvanika koji su u utorak navečer bili na otvorenju obnovljenog hotela Park na splitskim Bačvicama. 

Hotel je nakon obnove, koja je financirana iz strukturnih fondova Europske unije, dobio pet zvjezdica. Radovi su trajali osam mjeseci. 

Mnogi uzvanici ovom prigodom prisjetili su se svojih boravaka u hotelu pa je tako Gotovina kazao kako ga za ovo mjesto vežu lijepe uspomene jer je tijekom '92. godine u hotelu živio šest mjeseci. 

Gradonačelnica Knina, Josipa Rimac, Parku je poklonila barjak s kninske tvrđave. Čestitku hotelu preko izaslanika Andre Krstulovića Opare, uputila je i predsjednica Kolinda Grabar Kitarović.  


Idi na 24sata

Komentari 109

  • 1955 01.07.2015.

    Jeli to Milu Horvat opet spasio Bandić. Lako je njoj kada plaća sve Zagreb. Vjerojatno je dovezao službeni tutać od gradskog poglavarstva. Morala je doći dole jer je tamo bio sigurno i Igor Štimac,njezin dojeb..k

  • elpapito93 01.07.2015.

    cemu to plik? cemu takva crna i prljava dusa? ni tebe niko nije naucio uzivati prave vrijednosti zivota :)

  • trooso 01.07.2015.

    čemu služi ovaj centurion, jel to osiguranje?

Komentiraj...
Vidi sve komentare