To je to što me zanima!

Na pet mjesta u Zagrebu pukle cijevi, građani ostali bez vode

Čak pet mjesta u Zagrebu ostalo je jutros bez vode, niti imaju tople niti hladne. Cisterna pitkom vodom je poslana te će ona biti izvor pitke vode dok se ne saniraju cijevi
Vidi originalni članak

Popucale su cijevi s vodom u nekim dijelovima Zagreba zbog niskih temperatura, a do riješenja problema okolo će ići cisterne pune pitkom vodom. 

– Danas, 27. studenog 2023. godine, zbog puknuća cjevovoda bez vode je dio potrošača u ulicima Ivana Fiamina, Rabarivoj ulici od Brisečke do Vitezićeve ulice, do 15 sati, Malovanske stube, do 15 sati, te ulica Rebro, do 13 sati. Bez vode je i dio potrošača u ulici Božidara Adžije, do 15 sati – izvijestili su iz Zagrebačkog holdinga.

Za vrijeme radova, opskrba vodom osigurana je autocisternom s oznakom 'VODA ZA PIĆE' tako da stanovnici navedenih ulica s kantama ili bocama mogu tamo uzeti pitku vodu. 

 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 27.11.2023.

    Tomašević odkazao sve vanjske suradnike jer su kao bandićevi pa više nemreš dobiti priključak vode i kanalizacije za novi objekt Sad kad je uvidio da nema tko odraditi takve stvari ih ponovno zove u sesvetama je nedavno pukla vodovodna cijev takav nered nisam videl na cesti kakav su napravili radnici holdinga jer su sami sve delali blato i voda na cesti i nakon 30sati nek se onda radije vrati bandić iz groba jer je sa ovim samo gore košnju trave da ne spominjem odvoz odpada plave vrečice jakuševac a to mu je bilo kao glavno oružje i dalje suradjuje sa pripuzom promjenio je kompletni kadar sa svojim koji nije dorasao zadacima jer nemaju nikakvog iskustva a savjete sa strane ne prihvačaju

  • eva60 27.11.2023.

    Tako je to i kuća u koju se ne ulaže propada, a koliko su cijevi stare?

  • Monza.1995 27.11.2023.

    Hvala Miki što si od Zagreba napravio Bosansku pala palanku 🚮

Komentiraj...
Vidi sve komentare