To je to što me zanima!

Na pješakinju naletio ZET-ov autobus, preminula na mjestu

Na pješakinju je u 17.06 sati na križanju Ulice Hrvatskg proljeća i i Grižanske ulice naletio autobus ZET-a. Zbog teških ozlijeda preminula je pola sata nakon nesreće
Vidi originalni članak

Na križanju Grižanske ulice i Ulice Hrvatskog proljeća u četvrtak oko 17.06 sati autobus ZET-a naletio je na pješakinju koja je pola sata kasnije preminula na mjestu nesreće. Promet je u zastoju. Policija obavlja očevid. 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • JelicaPoje 23.07.2011.

    jadna ti hugeci,možeš stvarno bit jadna zbog svog komentara,žališ zetovca koji vozi utrku na stanici a ugasio se nevini mladi život,imaš li srca,žalosno,razmisli,jel on trebo malo pogledati prije nego je krenuo.ona je izašla iz tog busa i htjela prijeći....tužno,kako bi komentirala da je ona netko tvoj....

  • RenataPetinović 23.07.2011.

    svako ima svoje vrjeme..na kraju svega..to ja Bozja samo volja..da je nie udario bus.desilo bi se nesto drugo.on bira i vrjeme i dan.niti vozac niti ona..a svaki zivot je pocetak umiranja.

  • shumaher 23.07.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare