To je to što me zanima!

Na prevaru podigao nekoliko tisuća kuna, traži ga policija

Prevarant je, vjeruje se, sa zagrebačkog područja. Policija moli sve koji ga prepoznaju da im jave telefonom ili na mail primorsko-goranska@policija.hr
Vidi originalni članak

Muškarca koji je još u kolovozu u poslovnici banke u Tower centru na Pećinama u Rijeci i u poslovnici banke u Opatiji prevario službenice i podignuo nekoliko tisuća kuna, policija još traži. Vjeruju da je sa šireg zagrebačkog područja. 

Policija moli građane koji bi prepoznali prevaranta da im se jave u riječku policiju telefonom ili na mail primorsko-goranska@policija.hr.

Idi na 24sata

Komentari 147

  • budalajlama 07.11.2015.

    A zašto ga traži policija? Ako ga traži, neka ga i nađe, zato ih plaćamo..Mojim susjedima i meni je ekipa pred 7 godina pokrala noću razne robe iz dvorišta, kuća, radionica u vrijednosti više desetaka tisuća kuna, a nikad ih nisu našli , a vjerojatno ni tražili.A ostavili su dosta tragova korisnih za istragu.Po kojem zakonu banke imaju prednost.

  • jožek2 07.11.2015.

    Tako je za nekoliko tisuća kuna se digla tolika prašina i ako ga nađu dobit će dobru kaznu, a za pravim lopovima i kriminalcima koju kradu na milijune nesmije se ni pokazati, a ovog kazniti jer sramoti sa tako malim iznosom prave lopine.

  • HrvojeLasić 07.11.2015.

    Samo nekoliko tisuca!!! Sramota!

Komentiraj...
Vidi sve komentare