To je to što me zanima!

Na rtu Kamenjak muškarac i žena skakali u more i ozlijedili kralježnice, spasili ih vatrogasci

Četvorica vatrogasaca s dva vatrogasna vozila spašavali su u utorak muškarca, a ubrzo i stotinu metara dalje išli su spašavati ženu koja je također skočila u more i ozlijedila kralježnicu
Vidi originalni članak

Vatrogasci JVP Pula s djelatnicima Hitne medicinske pomoći u utorak poslijepodne imali su pune ruke posla na rtu Kamenjak.

Od 14.18 sati do 14.59 sati četvorica vatrogasaca s dva vatrogasna vozila spašavali su muškarca koji je nakon skoka u more ozlijedio kralježnicu.

Minutu nakon što su okončali tu intervenciju, dobili su novu dojavu.

Ovoga puta radilo se o ženi koja je stotinu metara dalje, ispod Safari bara skočila u more i također teško ozlijedila kralježnicu. Intervenciju su završili u 16.07 sati.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • danho 15.09.2021.

    ja ko klinka se sejcam sam znala tako bubnuti u dno, jer sam voljela kao na iglu dolje skakat, ful ravno.. usrah se..sva sreca nisam jako ali od tad pazim da cim udjem odmah guram rukama gore na povrsinu...

  • sony33 15.09.2021.

    Skokovi na glavu mogu biti jako opasni, pogotovo za neiskusne skakače. Udarac glavom o dno može trajno oštetiti kraježnicu, te izazvati tetraplegiju, oštećenje živčanih struktura potpuno ili djelomično. 8% svih ozljeda kralježnice posljedica su skokova u vodu. Takve stvari treba podučavati u školi, a ne opterečivati djecu nepotrebnim gradivom, npr; višom matematikom i sl.

Komentiraj...
Vidi sve komentare