To je to što me zanima!

Na suđenju su zaključili da Blagojevich ima divnu kosu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Rodu Blagojevichu sude zbog korupcije, prodaje mjesta u Senatu i reketarenja. Njegov odvjetnik tvrdi da su optužbe lažne te da on nema novca
Vidi originalni članak

Rodu Blagojevichu počelo je suđenje zbog korupcije, reketarenja, prijevare i pokušaja prodaje senatskog mjesta Baracka Obame. Prvi dan suđenja, na kojem je obrana iznijela uvodnu riječ, američki mediji prozvali su dramom. Blagojevichev odvjetnik Sam Adam paradirao je po sudnici, puhao i uzdisao, šaptao i vikao.
- Taj je čovjek pošten. On je švorc. Švorc! Najkorumpiraniji političar u Americi, a švorc je! Znate li zašto? Zato što nije uzeo ni novčića. Vlada ne može naći ništa, ne mogu naći ni novčića. Isti ljudi koji proganjaju bin Ladena, proganjaju i njega - rekao je Adam obraćajući se poroti i upirući prstom u Blagojevicha. Kako prenosi FoxNews, pokušao je krivnju s Blagojevicha prebaciti na Tonyja Rezkoa, poduzetnika i jednog od Blagojevichevih najvažnijih skupljača donacija u kampanji, koji je osuđen za prijevaru.
- On je Bernie Madoff Chicaga. Skupljao je stotine milijuna dolara za ljude poput Baracka Obame, Georga Busha i Harryja Reida. Toliko je dobar. Dick Durbin je to vidio, Barack Obama je vidio - rekao je Adam i opisao Blagojevicha kao potomka skromnih korijena, dijete marljivih roditelja, istaknuvši kako ima 'dobra moralna načela' i 'predivnu kosu'. Odvjetnik je zaključio govor rekavši da će muškarac s 'prekrasnom kosom' svjedočiti.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • arcanius 09.06.2010.

    bit će zgodna kuja u krletki :D

  • NITKO BITAN 09.06.2010.

    Nema šta; kosa mu je stvarno prekrasna. Tako bujna, lepršava i podatna. Nadam se da će ju sudac uzet u obzir kao olakotnu okolnost.

  • svi_smo_doma 09.06.2010.

    \"Prekrasna\", pofarbana, polakirana kosica...

Komentiraj...
Vidi sve komentare