To je to što me zanima!

Bile su razdvojene 30 godina: Sestre je spojio tečaj pisanja

Lizzie Valverde (35) i Katy Olson (34) njihova majka je dala na posvajanje. Odrasle su u različitim dijelovima SAD-a, a 2013. slučajno se zatekle na istom tečaju pisanja
Vidi originalni članak

Dvije žene koje su zajedno pohađale isti tečaj pisanja na Sveučilištu Columbia sasvim slučajno otkrile su nevjerojatnu tajnu - da su sestre. 

Lizzie Valverde (35) i Katy Olson (34) rođene su na Floridi no majka se za njih nije mogla brinuti te ih je dala na posvajanje. Lizzie je odrasla u New Jerseyju, a Katy u Floridi i Iowi. Putevi su im se nevjerojatnom slučajnošću isprepleli u siječnju 2013. Prvog sata tečaja pisanja morale su se predstaviti razredu. Počela je Lizzie koja je rekla da je rođena u Tampi na Floridi i posvojena. Katy je bila zaprepaštena - životne priče su im se u detalje potpuno poklapale. I onda su otkrile nevjerojatnu priču - da su sestre. 

Njihova majka Leslie Parker (54) rodila ih je kada je bila vrlo mlada. Vjerovala je da im ne može pružiti dobar život te ih je dala na posvajanje. Otkrile su i da Katy majku nikada nije upoznala, dok Lizzy jest. Uspjele su dogovoriti da majka dođe na Lizzynu obranu diplome u ponedjeljak 18. svibnja. Katy je majku upoznala večer prije i samo kratko komentirala: 'Bilo je nevjerojatno'. 

Leslie Parker u razgovoru za NY Times kazala je kako nije bila u poziciji da o njima brine. Također je, kao i njezine kćeri, željela biti spisateljica. 

- Obje su briljantne i prekrasne mlade žene. U njima vidim potencijal koji ja nisam realizirala - rekla je Leslie. 


Idi na 24sata

Komentari 25

  • tizz100 25.05.2015.

    Koliko debljina postari čovjeka. Baš se vidi na slici.

  • svejedobro 25.05.2015.

    sudbina

  • Galeb i ja 23.05.2015.

    Sto ovi nasi novinari sve pronadu je vise nego sokantno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare