To je to što me zanima!

Na Twitteru opisao kako je morski pas ubijao turista

Zvijer se dva puta vraćala do obale Cape Towna noseći u raljama tijelo nesretnog Lloyda Skinnera (37). Njegova djevojka završila je na psihijatriji
Vidi originalni članak

Ti bokca! Upravo smo gledali ogromnog morskog psa kako jede nešto što je izgledalo kao čovjek ispred naše kuće. Bio je ogroman, kao dinosaur - napisao je na Twitteru Gregg Coppen iz Cape Towna u Južnoj Africi nakon što je vidio zvijer kako proždire Lloyda Skinnera (37) iz Zimbabvea. Svjedoci kažu da je nesretni Skinner plivao u vodi dubokoj oko dva metra.
- Prijatelj i ja smo plivali 15-ak metara od Skinnera. Mi smo bili u dubini do prsa, on malo dublje. Pogledali smo prema plaži i vidjeli ljude kako nam mašu ručnicima. Okrenuli smo se na drugu stranu i vidjeli krv - ispričao je Kyle Johnston, a  njegov prijatelj Dane Leo dodaje da je u početku mislio da se ljudi šale, no ugledavši peraju i krv mahnito je zaplivao prema obali. Morski pas se dva puta vraćao k obali držeći žrtvino tijelo u raljama. Skinnerova djevojka gledala je kako joj dečka proždire neman te se o njoj sad skrbe psihijatri.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • svi_smo_doma 14.01.2010.

    Nekako mi imenica zvijer nije prikladna za morskog psa - prije za nešto četveronožno ili dvonožno i još k tome sisavca?!

  • Nizozemac 14.01.2010.

    Ovaj tip je izgleda malo munjen.

  • user_27152 14.01.2010.

    OPISAO!?!? Šta se može opisati u dvije rečenice koje stanu na twitter post

Komentiraj...
Vidi sve komentare